Gabriela Beres, manager general al Puratos Romania, desemnata sa dezvolte si sa coordoneze afacerile grupului in 15 tari din Europa de Est

Grupul belgian Puratos, unul dintre principalii producatori de ingrediente pentru industria de brutarie, patiserie si ciocolaterie, a anuntat numirea Gabrielei Beres in functia de Director Regional Puratos pentru Europa de Est, pozitie din care va coordona dezvoltarea operatiunilor companiei pe 15 piete.

Din luna martie 2018, Gabriela Beres, 42 de ani, va conduce activitatile subsidiarelor Puratos din Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Croatia, Slovenia si Bosnia-Hertegovina si operatiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan si Uzbekistan, unde compania este reprezentata prin retele de distribuitori locali. De asemenea, managerul isi mentine rolul de coordonare a operatiunilor din Romania, pe care l-a detinut in ultimii cinci ani.

Centrul de inovatie Puratos

In perioada in care a condus sucursala locala, cifra de afaceri si profitul au crescut într-un ritm sustinut, in contextul in care compania a investit in deschiderea unui nou centru de inovatie la Cluj Napoca (2016), a modernizat si extins centrul din Bucuresti (2018), a modernizat reteaua de distributie si unitatea de productie. De asemenea, a investit in perfectionarea echipelor de cercetare si dezvoltare si a consultantilor tehnici pentru a putea oferi atat produse cat si servicii performante partenerilor Puratos. Anterior acestei perioade, Gabriela Beres a ocupat succesiv pozitiile de director operational si de director de resurse umane în cadrul sucursalei Puratos Romania.

Gabriela Beres este licentiata a Facultatii de Drept, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, si detine un Executive MBA romano-american, la ASEBUSS.

„In 13 ani de activitate in echipa Puratos, am invatat ca inovatia, spiritul antreprenorial si precuparea reala pentru nevoile clientilor te fac mai agil într-o piata atat dinamica si provocatoare precum cea a ingredientelor pentru industria alimentara. Pornesc pe acest drum cu gandul de a construi pe experienta si succesul local, pastrandu-ma deschisa la influenta si oportunitatile de dezvoltare pe care aceasta regiune ni le ofera. Cred ca pasiunea de a inova si de a ne imbunatati permanent performanta sunt ceea ce ne diferentiaza si ne ajuta sa le oferim partenerilor nostri servicii si produse performante, crescand organic alaturi de ei”, a declarat Gabriela Beres, Director Regional Puratos pentru Europa de Est.

Puratos Romania ofera materii prime pentru sectorul alimentar si servicii specializate clientilor sai din sectorul industrial, artizanal, retail si Horeca printr-o retea de 10 filiale la nivel national si prin cele doua centre de inovatie, din Bucuresti si Cluj-Napoca, destinate testarii de produse si ingrediente inovatoare. Compania a fost infiintata in 1995, in Bucuresti, avand in prezent o unitate de productie în judetul Ilfov si 140 de angajati. Portofoliul Puratos Romania cuprinde maiele active, cereale incoltite si hidratate in maia lichida, ciocolata belgiana Belcolade, umpluturi cu continut bogat de fructe, glazuri, creme fine pentru deserturi.

Puratos este un grup international care ofera o gama larga de produse, servicii inovative si expertiza în aplicatii finite pentru industria de panificatie, patiserie si ciocolaterie atat pentru clientii artizani, industriali sau din domeniile retail si Horeca. Compania a fost fondata în Belgia în 1919, cu sediul central la Bruxelles si are o prezenta în 100 de tari prin sucursale si distribuitori.

Cmentariile sunt închise