Fratelli Studios va gazdui 50 de producatori romani si straini, expozanti la RO – Wine | The Wine Festival of Romania

O selectie riguroasa de vinuri premium, vinuri din colectii private, de la 50 de romani si internationali contureaza, pe scurt, povestea RO – Wine | The Wine Festival of Romania. Organizat de Marinela V. Ardelean in parteneriat cu Liviu si Mihai Popescu, co-proprietarii Fratelli Group, RO – Wine | The Wine Festival of Romania se va desfasura pe parcursul a doua zile, 21 si 22 mai, in Bucuresti, la Fratelli Studios. Pe parcursul celor doua zile de festival vor putea fi degustate vinurile de top a peste 50 de producatori, dintre care 30 autohtoni si 20 internationali. Fiecare producator va putea prezenta un numar maxim de 5 etichete. Producatorilor autohtoni li se vor alatura producatori din Italia, Franta, Bulgaria, Elvetia si Argentina.

 “RO-Wine | The Wine Festival of Romania s-a nascut din dorinta de a reuni vinurile romanesti de top, cunoscute in intreaga lume, cu cele de renume international si de a le aduce mai aproape de consumator. Ne dorim ca acesta sa fie primul pas in educatia consumatorilor, prin expunerea lor la vinuri premiate si producatori de top”, a declarat Marinela Ardelean, specialist in branding si business development in industria enogastronomica.

Stand RO Wine Festival (1)

Potrivit organizatorilor, Fratelli Studios va fi transformat special de catre Mihai Popescu si echipa sa, pentru a putea gazdui expozantii. De asemenea, Mihai Popescu este creatorul conceptului de stand, noutatea fiind ca toate standurile vor fi la fel, putand fi personalizat de fiecare producator in parte doar cu logo-ul propriu. O alta noutate este ca vizitatorii targului vor primi bratari de culori diferite, fiecare culoare fiind atribuita profesiei (producator, buyer, presa, vizitator standard), astfel incat partenerul de discutie va fi “identificat” usor.

Ambasadorul RO-Wine | The Wine Festival of Romania este Helmuth Koecher, fondator si presedinte al Merano WineFestival – unul dintre cele mai exclusiviste evenimente de profil din Europa, cu o vechime de peste 20 ani. Helmuth Koecher cunoaste bine Romania si este un sustinator al industriei vinicole din tara noastra: “Am descoperit Romania in anii 2000 si am fost surprins sa gasesc vinuri speciale, cu personalitate, caracter si stil propriu. Romania trebuie sa isi promoveze propriile soiuri de struguri. Sunt convins ca vor avea mare succes pe piata internationala”, spune Koecher.

In cadrul festivalului se vor desfasura numeroase workshop-uri si degustari care ii vor avea in centrul atentiei pe producatorii prezenti. Accesul la eveniment se va face in baza unui bilet care poate fi achizitionat de pe www.bilete.ro. Costul unui bilet standard este de 100 de lei, iar costul unui bilet VIP este de 250 de lei si include acces suplimentar la o selectie exclusiva de vinuri cu o vechime de peste 10 ani. Biletele de la ambele categorii sunt valabile o zi.

 

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

 

Cmentariile sunt închise