FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO – Ospitalitate și Horeca la superlativ în weekendul 4-6 noiembrie

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO poate fi considerat cu ușurință evenimentul așteptat de  întreaga industrie Horeca, dar și motivul transformării Halei Laminor în locul de întâlnire al profesioniștilor care activează în domeniu în Europa de Sud-Est. Au fost 3 zile pline pentru expozanții care s-au pregătit din timp să impresioneze potențiali parteneri de afaceri români și internaționali și nu mai puțin de 10.000 de vizitatori.

Pe măsură ce se domolește entuziasmul, începem să consolidăm ecourile celei de-a treia ediții a FoodService & Hospitality Expo, reflectăm cu recunoștință asupra acestei călătorii întreprinsă în urmă cu un an. Este totodată momentul ideal să analizăm rezultatele și să adresăm mulțumiri expozanților care au ales să facă parte din acest eveniment extraordinar aducându-și contribuția unică prin segmentul pe care-l reprezintă. Mulțumim vizitatorilor care ni s-au alăturat într-un număr neașteptat, au adăugat vitalitate și energie târgului și care cu siguranță ne motivează să ridicăm constant ștacheta.

Suntem recunoscători și profesioniștilor din echipele organizatorice care, de la planificare până la execuție, au demonstrat răbdare și s-au asigurat în permanență că toată lumea beneficiază de cele mai bune condiții pentru a se bucura de experiența târgului. Pentru că ne dorim ca astfel de evenimente să devină referință în anii următori, vom folosi experiența câștigată pentru a preîntâmpina provocările de la edițiile viitoare.

 

“Vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat inițiativei mele de a transforma capitala pentru 3 zile în centrul de interes al industrie Horeca din regiune. A fost un efort susținut de aproximativ un an, de la identificarea locației potrivite, la promovare, amenajare și culminând cu târgul în sine. M-am bucurat să constat că profesioniștii din țara noastră mi-au oferit sprijin necondiționat, un semn că un târg de asemenea anvergură era deopotrivă așteptat și dorit. Sunt mândră să fac parte dintr-o comunitate de profesioniști desăvârșiți, de antreprenori creativi care se străduiesc să transforme România într-un exemplu de evoluție a ospitalității.  

Pot să declar fără dubiu că am reușit să facem din FoodService & Hospitality Expo un târg care este comparabil cu evenimente similare din alte țări, să creăm cadrul în care fiecare vizitator sau antreprenor și-a identificat cu ușurință aria de interes, a găsit soluții și parteneri”, a declarat Silvia Ion – organizatorul și inițiatorul acestui proiect.

 

Succesul din acest an nu este doar o dovadă a muncii asidue și a dăruirii tuturor celor implicați, ci și un indicator clar că industria ospitalității este pe calea cea bună. Sperăm ca ediția FoodService & Hospitality Expo de anul viitor să aducă și mai mulți expozanți și vizitatori, mai ales că e dovedit deja că reprezintă scena potrivită pentru a afișa potențialul țării noastre și pentru a avea un impact semnificativ în regiune.

FoodService & Hospitality Expo 2023 a fost găzduit în spațiul Halei Laminor din bulevardul Basarabia 256, București, fiind deschis pentru vizitare în intervalul orar 10-18. Fiecare din cele trei zile ale expoziției s-a încheiat cu un eveniment caritabil – Kitchen Battle, concept implementat de Chef Adrian Hădean și la care participarea a fost posibilă prin achiziționarea unui bilet.

FoodService & Hospitality Expo este singurul târg specializat din țara noastră care oferă acces la o gamă largă de soluții pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a unei afaceri în Horeca și un loc în care profesioniștii din industriile Horeca și ospitalitate pot să-și promoveze serviciile și produsele. Accesul la FoodService & Hospitality Expo 2023 a fost permis profesioniștilor care activează în aceste domenii prin înregistrare prealabilă pe site-ul evenimentului. Suntem conștienți că au existat mici inconveniente greu de estimat sau de prevenit în buna desfășurare a unui târg de asemenea dimensiune și pentru acest lucru ne cerem scuze.

 

 

Cmentariile sunt închise