Exploreaza noi oportunitati de business la Foodservice & Hospitality Expo! Rezerva-ti biletul acum!

Vreti sa aflati care sunt cele mai noi tendinte, produse, solutii si servicii din industria Horeca? Vreti sa descoperiti si sa testati noutatile si inovatiile ce va pot eficientiza si dezvolta afacerea? Vreti sa va consolidati parteneriatele cu furnizorii si sa indentificati noi oportunitati de business? Te asteptam in perioada in perioada 20 -22 octombrie 2018 – Romexpo Pavilion B1, la Foodservice & Hospitality Expo, unica expozitie de pe piata locala cu participare internationala, dedicata exclusiv sectorului Horeca!

Biletul de participare, ce va ofera acces atat la expozitie cat si la toate manifestarile conexe si workshop-urile din cadrul Foodservice & Hospitality Expo, poate fi achizitionat de AICI. Accesul la eveniment va fi permis doar pe baza ecusonului Foodservice & Hospitality Expo, care se va obtine numai in urma inscrierii in platforma online.

Detaliile privind modalitatile prin care puteti deveni expozant, precum si cele privind inscrierea vizitatorilor sunt disponibile pe site-ul dedicat Foodservice & Hospitality Expo. Tot aici veti gasi mai multe informatii despre eveniment – cine sunt expozantii, cine sunt vizitatorii, precum si despre tematicile workshop-urilor.

Cmentariile sunt închise