Data

21 - 23 septembrie 2019

Locatia

Romexpo Pavilion B1, Bucuresti

Organizator

Horeca Insight

A doua editie a expozitiei internationale B2B destinata industriei HORECA - Foodservice & Hospitality Expo 2019

Evenimentul FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO ofera expozantilor – furnizori de produse alimentare si non-alimentare, mobilier, echipamente si solutii pentru operatorii din Horeca – posibilitatea de a-si prezinta intreg portofoliul de produse, atat prin intermediul standurilor proprii din cadrul expozitiei, cat si prin intermediul unor demonstratii practice.
Expozitia se desfasoara pe durata a 3 zile, in spatiile expozitionale Romexpo, care dispun de toate facilitatile necesare amplasarii standurilor si organizarii evenimentelor conexe – sesiuni de gatit, seminarii, prezentari etc. In cadrul expozitiei este permis doar accesul vizitatorilor profesionisti din industria Horeca: manageri, antreprenori sau specialisti din domeniu. Intrarea se face exclusiv pe baza de inregistrare.

Foodservice & Hospitality Expo nu reprezinta doar o platforma ce prilejuieste intalniri de business pentru toti profesionistii din Horeca, ci le ofera si oportunitatea de a fi la curent cu ultimele tendinte din aceasta industrie prin intermediul workshop-urilor dedicate anumitor tematici: Gastro, Bauturi, Cafea si Desert, Mobilier si Echipamente.
Va asteptam la Foodservice & Hospitality Expo sa descoperiti noutatile, inovatiile, tendintele pietei Horeca, sa descoperiti noi oportunitati de business, sa va bucurati de numeroase ocazii de networking cu oamenii din industrie si sa experimentati atmosfera singurei expozitii internationale din Romania destinata industriei Horeca!

Structura

Expozitie de produse si servicii destinate industriei Horeca.

Business Events

Conferinte, workshopuri, demonstratii axate pe comunicarea de informatii relevante si know-how.

Networking

Intalniri intre expozanti si partenerii de afaceri.


Vizitatori

Profesionistii din industria ospitalitatii din Romania.


Tarife de participare

Pentru reprezentantii locatiilor Horeca

Bilet de participare

Acces pe toata durata evenimentului
50 lei / GRATUIT*
  • Pentru reprezentantii locatiilor Horeca.
    *pe baza voucherului de gratuitate (exclusiv pentru reprezentatii locatiilor Horeca).
Pentru reprezentantii furnizorilor Horeca

Bilet de participare

Acces pe toata durata evenimentului
200 lei
  • Pentru reprezentantii furnizorilor Horeca.


Editia 2018

Prima editie a fost un real succes, atingandu-si scopul de a avea vizitatori exclusiv din industrie si expozanti din toate categoriile importante pentru locatiile Horeca. FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO 2018 s-a bucurat de prezenta a 2.000 de vizitatori, profesionisti din industrie si 50 de expozanti.

Atat workshop-urile cat si demonstratiile culinare au reprezentat un punct forte al evenimentului, atragand un numar important de vizitatori. Pe scena FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO au urcat atat chefi cu renume care au sustinut demonstratii culinare spectaculoase, cat si profesionisti care au dezbatut provocarile cu care industria se confrunta.

Prezentarile de produse sau servicii si discutiile fata in fata au continuat si in standurile companiilor expozante, astfel vizitatorii au avut parte de 3 zile pline de “actiune”.

Pe langa prezentarea informatiilor si ofertelor comerciale, FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO a fost o excelenta ocazie pentru networking de calitate intre operatorii si furnizorii Horeca.Cerere oferta expozant

Contacteaza-ne pentru a primi o oferta personalizata pentru a deveni partener al evenimentului.