Editia limitata Tuborg Christmas Brew, din nou pe piata, pentru al 18-lea an la rand

URBB lanseaza editia limitata Tuborg Christmas Brew, berea ce vesteste sarbatorile Craciunului inca din anul 2000, cand a fost introdusa pe piata locala. Tuborg Christmas Brew va fi disponibila pe piata pe durata sarbatorilor de iarna ale acestui an, incepand cu data de 2 noiembrie.

Fabricata dupa aceeasi reteta a maestrului berar Per Krieger Larssen, Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roscata produsa din trei tipuri de malt, cu o aroma distincta de lemn dulce si un continut de alcool de 5,6%. Inceputa in Danemarca in 1981, lansarea Tuborg Christmas Brew in prima zi de vineri a lunii noiembrie a devenit o traditie in toata Europa, momentul fiind marcat simultan pe mai multe piete in care este prezenta berea Tuborg.

Ne bucuram ca editia limitata Tuborg Christmas Brew a devenit si in Romania o adevarata traditie, dupa 18 ani in care ne aduce spiritul sarbatorilor de iarna mai aproape de fiecare dintre noi. Prima zi de vineri din luna noiembrie marcheaza lansarea singurei beri speciale de Craciun din tara noastra, berea care da tonul sarbatorilor de iarna. Ne dorim sa aducem astfel un plus de farmec sarbatorilor petrecute alaturi de cei dragi si sa le oferim romanilor acelasi gust special al Tuborg Christmas Brew”, a declarat Paul Markovits, Vice-Presedinte Marketing, URBB.

Parteneriatul dintre Tuborg si celebra Delia continua in 2018 prin campania TV, in cadrul careia artista da tonul bine-cunoscutului jingle Tuborg Christmas Brew in spotul ce va fi difuzat in lunile noiembrie si decembrie ale acestui an.

Tuborg Christmas Brew poate fi gasit in magazinele din tara incepand cu 2 noiembrie, fiind disponibil in variantele de ambalaj din sticla de 0,33l si 0,75l, dar si la cutia de 0,5l prevazuta cu folia speciala din aluminiu, dedicata protectiei impotriva factorilor externi, solutie inovatoare aplicata de URBB pe toate cutiile de bere produse in Romania din portofoliul sau.

Cmentariile sunt închise