Dragos Constantinescu este, de la 1 ianuarie 2019, noul Presedinte al Ursus Breweries

Ursus Breweries a anuntat numirea lui Dragos Constantinescu in functia de Presedinte al companiei, pozitie pe care o va ocupa incepand cu 2019, in timp ce Igor Tikhonov a preluat rolul de Presedinte al Kompania Piwowarska, divizia Asahi Breweries Europe Group din Polonia.

Dragos Constantinescu vine de la British American Tobacco, unde si-a inceput cariera acum 16 ani, ocupand diverse functii, toate pe plan international. Si-a inceput cariera la divizia de export BAT din Amsterdam, parcurgand succesiv roluri cu responsabilitate crescuta in domeniul financiar, precum si functii de conducere la nivel national si regional in Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia si Polonia. Pana de curand a supervizat zona de nord a Europei Centrale: Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria si tarile baltice, acoperind diviziile Commercial si Electronic Cigarettes din aceste piete.

„Sunt foarte fericit sa ma intorc in Romania avand oportunitatea de a conduce Ursus Breweries. Sunt incantat sa ma alatur lumii captivante a berii si sa descopar mai multe despre aceasta industrie, folosindu-mi experienta acumulata pentru a contribui la dezvoltarea companiei impreuna cu o echipa de colegi talentati, precum si alaturi de clientii si partenerii organizatiei”, a declarat Dragos Constantinescu.

La randul sau, Paolo Lanzarotti, CEO al Asahi Breweries Europe Group, a adaugat: „Suntem incantati sa anuntam numirea lui Dragos Constantinescu in functia de Presedinte al Ursus Breweries. Dragos Constantinescu are o experienta foarte buna si este apreciat pentru functiile de executiv detinute pana acum. Sunt increzator ca experienta sa in ceea ce priveste constituirea de echipe puternice la nivel international si abilitatea de a obtine rezultate durabile in contexte schimbatoare si complexe, vor contribui la dezvoltarea marcilor noastre in Romania”

Ursus Breweries este divizia din Romania a Asahi Breweries Europe Group.

Cmentariile sunt închise