Doua noi sortimente exclusive Antica Gelateria del Corso

Global Mirex, importator si distribuitor pe piata autohtona pentru o serie de branduri italiene premium, isi extinde portofoliul cu trei noi sortimente de inghetata Antica Gelateria del Corso.

„Dintre acestea se remarca sorbetul vegan de ciocolata, creat cu faimoasa ciocolata Perugina, un sortiment care este o premiera absoluta in Romania si este creat exclusiv cu arome naturale, fara coloranti sau grasimi animale, fiind o varianta ideala de desert vegan”, spun reprezentantii companiei.

Alaturi de acesta, doua noi gusturi vor fi disponibile pe piata locala – caramelul sarat, una dintre cele mai apreciate arome de inghetata din lume, si Biscotto, un mix delicios de inghetata cremoasa de vanilie si bucatele de biscuite cu ciocolata.

Aceste trei noi arome intregesc mixul Antica Gelateria del Corso, care mai cuprinde si alte sortimente, precum patru gusturi vegane si gluten free (lamaie, capsune, mango si pepene galben, cu bucati de fructe in interior), dar si trei gusturi create special pentru copii. In plus, toate aromele brandului sunt create respectand reteta originala, inventata acum peste 120 de ani in Parma, doar cu ingrediente de origine si arome naturale, fara conservanti si coloranti artificiali. De asemenea, in portofoliul companiei mai exista Gran Crema, inghetata care se bea.

Inghetata Antica Gelateria del Corso poate fi savurata in locatii selectionate din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Oradea sau de pe litoralul Marii Negre.

Inghetata Antica Gelateria Del Corso este distribuita in exclusivitate in Romania de catre Global Mirex, o companie fondata de catre doi tineri antreprenori romani, Miruna Gheordunescu si Razvan Costache. Compania este unic importator si distribuitor pe piata autohtona pentru o serie de branduri italiene premium, precum Miscela d’Oro, Arthemia, Olio Basso sau Toschi.

Cmentariile sunt închise