Doua finale si patru zile de demonstratii culinare, la Arena Bucatarilor 2017

Castigatorii celor trei semifinale regionale ale concursului de gatit „Arena Bucatarilor”, organizat anual de Selgros Cash&Carry, se vor intrece pe 18 noiembrie 2017 in marea finala a acestei competitii, ce va avea loc la Romexpo.

Pe langa premiile oferite de parteneri si organizatori, castigatorul finalei va merge la concursul international Les Chefs en Or 2018.

Programul Arena Bucatarilor cuprinde, pe langa marea finala, si competitia dedicata exclusiv tinerilor, lansata in premiera anul acesta. In concursul “Arena Bucatarilor Juniori” s-au inscris tineri cu varsta cuprinsa intre 14 si 20 de ani, elevi la o scoala sau academie de profil gastronomic sau angajati deja intr-o bucatarie. Cei opt finalisti vor concura vineri, 17 noiembrie 2017, iar castigatorul va avea sansa sa participe la concursul international “Les Chef en Or” si va primi un training de specialitate in bucataria unui chef consacrat.

Editia din acest an a competitiei Arena Bucatarilor Selgros se va desfasura pe parcursul a patru zile, in perioada 16 – 19 noiembrie 2017, in cadrul Targului Romhotel 2017, ce are loc la Romexpo.

Pe langa cele doua competitii, sunt organizate demonstratii culinare sustinute de cunoscuti chef-I si somelieri, precum si show-uri culinare de prezentare a portofoliului de produse marca proprie Transgourmet.

Programul complet, mai jos:

 

Cmentariile sunt închise