Doi antreprenori romani au investit 130 de mii de euro intr-o platforma specializata de booking dedicata exclusiv turismului in Delta Dunarii

Antreprenorii Dragos Catalinoiu Gociman si Gabriel Iliescu, lanseaza cu ocazia Targului de Turism al Romaniei, ce va avea loc in perioada 22-25 februarie 2018 la Romexpo Bucuresti, prima platforma de prezentare, rezervare si vanzare a unei destinatii turistice din Romania, ViziteazaDelta.ro.

”Pana in prezent, am alocat acestui proiect din fonduri proprii circa 130.000 euro, iar in urmatorul an intentionam sa mai investim inca 70.000 euro, bani care vor proveni tot din fonduri proprii”, a declarat Dragos Catalinoiu Gociman, unul dintre initiatorii proiectului ViziteazaDelta.ro.

Platforma de booking ViziteazaDelta.ro este specializata in promovarea de pachete turistice integrate (asta inseamna: servicii de cazare, transport, masa, excursii, agrement intr-un singur loc) si este la ora actuala prima si singura platforma din Romania care ofera servicii turistice integrate pentru destinatia Delta Dunarii. In dezvoltarea platformei, cei doi antreprenori au primit consultanta de la MaxiTours, un important tour-operator european.

”Principalele beneficii pe care turistii le pot avea daca decid sa foloseasca platforma noastra este ca pot sa isi creeze singuri vacantele sau evenimentele corporate, pe principiul „Do it yourself” si ca au parte de asistenta turistica permanenta 24 de ore, sapte zile din sapte la destinatie, intrucat avem reprezentanti ViziteazaDelta.ro care pot sa ii ajute sa rezolve la fata locului orice fel de cerinta suplimentara ar avea”, a mai spus Dragos Catalinoiu Gociman. Platforma are deja o echipa de 21 angajati si un departament dedicat organizarii evenimentelor Corporate in Delta Dunarii.

 ”Anticipam ca in primul an de functionare, dupa lansarea oficiala, vom avea vanzari de pachete turistice in valoare de aproximativ 3 milioane de euro. Credem ca la fel ca noi, romanii au incredere in turismul romanesc si vad in Delta Dunarii o destinatie turistica europeana de top”, a afirmat, la randul sau, Gabriel Iliescu, co-initiator al ViziteazaDelta.ro.

Un sejur de weekend in Delta Dunarii prin ViziteazaDelta.ro porneste de la 98 euro/persoana pentru un weekend de trei zile/doua nopti in regim All Inclusive (include transferul cu o ambarcatiune rapida, cazare la minim 3*, pensiune completa si posibilitatea de a realiza excursii optionale catre diferite zone din Delta Dunarii) si poate ajunge pana la 300 de euro si chiar mai mult pentru un pachet VIP (include printre altele: transfer cu elicopterul, ambarcatiuni VIP la dispozitie 24h/24, servicii de concierge personal).

Dragos Catalinoiu Gociman a lucrat in media timp de 17 ani, iar din 2010 a investit in Delta Dunarii in dezvoltarea unui complex turistic. Pasiunea lui Dragos pentru Delta se datoreaza si faptului ca a activat in cadrul unor organizatii neguvernamentale, precum Asociatia Patronala a Turismului din Delta Dunarii, Asociatia Litoral Delta Dunarii, dar si in cadrul Asociatiei “Biroul Roman de Turism de la Bruxelles”.

Gabriel Iliescu a lucrat 11 ani in domeniul resurselor umane in companii multinationale, iar din 2014, a devenit antreprenor si a continuat sa realizeze proiecte in domeniul resurselor umane, alaturi de o echipa tanara de specialisti. Impreuna au facut legatura intre HR si turism, prin intermediul unor programe de team-building, special create pentru segmentul Corporate.

ViziteazaDelta.ro reprezinta o platforma completa si integrata de promovare si rezervare a serviciilor turistice din Delta Dunarii. Echipa ViziteazaDelta si-a propus ca pana in 2021 sa aduca 1.000.000 de turisti in Delta Dunarii si sa creasca semnificativ gradul de ocupare a hotelurilor, pensiunilor si gospodariilor din localitatile Deltei atat in sezon, extra-sezon, cat si in timpul saptamanilor obisnuite din an. Pentru dezvoltarea acestui proiect, cei doi antreprenori au colaborat si cu parteneri externi.

Cmentariile sunt închise