Digitalizează-ți restaurantul! Alege DISH, rețeta succesului tău online!

Până pe 6 martie te poți bucura de 50% reducere la taxa de activare pentru orice pachet DISH, soluția digitală oferită de METRO pentru industria HORECA.

Ultimii ani au adus schimbări importante în domeniul provocator și dinamic al industriei ospitalității. Proprietarii de restaurante au fost nevoiți să se adapteze vremurilor și cerințelor pieței pentru a rămâne activi și pentru a-și păstra clienții sau pentru a câștiga unii noi în contextul actual.

Consumatorii își doresc din ce în ce mai mult experiențe culinare inedite iar datorită acestui lucru explorează intens internetul în căutare de informații și păreri despre localurile în care vor să își petreacă o aniversare sau o seară relaxantă, într-o atmosferă plăcută, cu mâncare savuroasă.

Așadar, asigură-te că ești vizibil acolo unde clienții si potențialii clienți te pot găsi cel mai ușor!

Astăzi online-ul este o zonă care merită exploatată din plin. Online ești întotdeauna ușor de găsit, meniul tău este mereu la zi, prețurile actualizate, iar rezervările sau comenzile se pot face printr-un simplu click, fără apeluri și fără efort.

METRO vine în întâmpinarea nevoilor tale prin DISH, platforma de soluții digitale, creată prin consultarea mai multor experți în industria ospitalității. Scopul platformei este de a veni în ajutorul afacerilor HoReCa, pentru care modernizarea și prezența online au devenit esențiale.

Cu DISH îți poți digitaliza afacerea simplu și rapid

Acum e mai ușor ca oricând să îți creezi un website modern, așa cum ți-l dorești, adaptat nevoilor afacerii tale și optimizat pentru toate tipurile de dispozitive, care te face mai ușor de găsit online de către clienții tăi. În plus, cu DISH Order clienții tăi vor putea accesa un meniu modern și profesional cu opțiuni de plată directă, iar tu primești comenzile în timp real, fără să plătești comisioane.

În funcție de pachetul ales, te bucuri de avantaje speciale:

  • Ai la dispoziție o platformă intuitivă, foarte simplu de folosit;
  • Ești mai ușor de găsit pe Google de către clienții tăi;
  • Îți poți crește vânzările prin intermediul propriului website;
  • Poți primi rezervări și comenzi online și ai acces la ele fără costuri suplimentare;
  • Ai serviciu de consultanță gratuit, pentru a integra mai ușor soluțiile digitale în afacerea ta;
  • Poți anula abonamentul oricând dorești.

4 variante de abonament disponibile

Pe tot parcursul lunii februarie, până pe 6 martie, primești reducere 50% la activarea oricărui pachet DISH. Apoi, ai de plătit doar un abonament lunar la un preț convenabil.


DISH STARTER

  • Plătești doar taxa unică de activare în valoarea de 299 RON (-50% acum), iar abonamentul este gratuit.

Cu DISH STARTER îți construiești propriul website de prezentare în doar câteva minute și capeți vizibilitate online. În plus, îți poți gestiona recenziile în contul Google al afacerii tale.


DISH RESERVATION

  • Plătești 99 RON taxa de activare unică (-50% acum) și un abonament lunar de 99 RON*.

Beneficiezi de website optimizat pentru motoarele de căutare Google și poți primi rezervări non-stop pe website-ul tău.


DISH ORDER

  • Plătești 1199 RON taxa de activare unică (-50% acum) și un abonament lunar de 199 RON*.

Te bucuri de o prezență online optimizată și astfel îți crești numărul de comenzi. Poți schimba meniul ușor și rapid, oricând ai nevoie. Simplifici procesul de comandă și ai comision 0%, prin urmare livrezi cu profit mai mare.


DISH PREMIUM

  • Plătești 1199 RON taxa de activare unică (-50% acum) și un abonament lunar de 249 RON*.

Beneficiezi de soluția completă pentru o prezență online profitabilă. DISH PREMIUM include toate funcționalitățile DISH ORDER și DISH RESERVATION. În plus, poți primi comenzi și rezervări pe website-ul tău și îți construiești o bază de clienți ușor de fidelizat, cu care comunici direct.


*prețurile nu conțin TVA.

Până pe 6 martie, prețul activării abonamentelor DISH este redus la jumătate, indiferent de abonamentul ales.

Intră pe METRO.ro, completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant în cel mai scurt timp!

Succesul tău e afacerea noastră!

 

Cmentariile sunt închise