Design-ul noii sticle Ballantine’s, semnat de artistul Dave Ma

Ballantine’s lanseaza o noua sticla in editie limitata, lansata in colaborare cu fotograful Dave Ma. Sticla are un ambalaj cu design special si face parte din gama Ballantine’s Artist Series, infatisand o noua perspectiva asupra peisajelor Scotiei, tara unde a luat nastere whisky-ul Ballantine’s.

Dave Ma este fotograf si producator video, recunoscut la nivel mondial pentru colaborari cu artisti din muzica alternativa, precum Foals, Nick Cave, Diplo, Skrillex sau Bastille. Fotografia lui Dave depaseste insa zona muzicala si ajunge pana in cea dedicata fotografiei aeriene, cu imagini realizate de la mii de metri altitudine.

ballantines-dave-maDesign-ul sticlei Ballantine’s in editie limitata nu face exceptie si infatiseaza peisajele din zona inalta a Scotiei vazute prin obiectivul lui Dave Ma de la 2500 m altitudine. Paleta de culori ofera un aer suprarealist fotografiei, artistul alaturand in design doua culori puternice, albastru si rosu. Inspiratia pentru cromatica aleasa sta in spiritul tanar, energic si in gustul surprinzator al blendului Ballantine’s Finest. Mai mult, tehnologia tactila a fost utilizata pentru prima data in crearea ambalajului sticlei Ballantine’s Finest, acesta redand la atingere terenul muntos ce caracterizeaza zona inalta a Scotiei.

Sticla in editie limitata Ballantine’s Dave Ma face parte din Ballantine’s Artist Series, un proiect creativ de colaborare intre Ballantine’s si artisti care activeaza in zona muzicala internationala. Lansata in 2015, gama Ballantine’s Artist Series propune reintepretari unice si surprinzatoare ale sticlei Ballantine’s.

Sticla in editie limitata Ballantine’s Dave Ma este disponibila si pe piata din Romania, incepand cu luna noiembrie 2016.

 

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise