De ce Alaska Seafood?

Sălbatic

Somonul de Alaska sălbatic, varietățile de pește alb și crustaceele se maturizează în ritm natural și înoată libere în apele cristaline, de-a lungul coastei accidentate de 34.000 mile a Alaskăi.

Gust superior

Gustul superior și textura crustaceelor și peștelui din Alaska sunt apreciate în întreaga lume. Gustul și culoarea vin de la speciile de crustacee și pește ce se hrănesc natural cu organisme marine, iar textura vine din migrația anuală în Pacificul de Nord rece.

Versatilă

Este ușor să gătiți crustacee și pește din Alaska, folosind metoda dvs. favorită de preparare. Dacă vă place să frigeți pe grătar, să fierbeți, să coaceți sau să faceți sauté, puteți să vă pregătiți o masă delicioasă în câteva minute.

Zoom Property

Sănătoasă

Dacă sunteți în căutarea unei mese hrănitoare, sărace în grăsimi saturate și bogate în ”grăsimi bune” – Omega 3 pentru sănătatea inimii – puteți începe cu pește și crustacee din Alaska.

Responsabilă privind mediul

Gestionarea atentă, bazată pe conservare, asigură cantități îmbelșugate de somon, halibut negru, calcan, cod negru și crustacee, așa că crustaceele și peștele din Alaska sunt o alegere responsabilă în ceea ce privește mediul.

Familiile și comunitățile din Alaska

Recoltarea și procesarea crustaceelor și peștelui din Alaska joacă un rol important în Alaska. Industria care se ocupă de prepararea crustaceelor și peștelui este cel mai mare angajator privat al statului. Fiecare vas mic de pescuit somon, de exemplu, este o afacere de familie plutitoare, contribuind la economiile de stat și locale. Recolta comercială din Alaska reprezintă peste jumătate din recolta comercială de crustacee și pește a națiunii.

Specii de pește și crustacee

Somon

Gustul somonului din Alaska depinde de conținutul de grăsime și de mediul în care se maturizează. Apele reci ca ghiața, pure, ale Alaskăi și abundența de hrană naturală dau somonului din Alaska un gust inegalabil. Conținutul de grăsime al somonului depinde nu doar de genetica fiecăreia dintre specii, ci și de ciclul de depunere a icrelor. Cu cât apele dulci curg pe distanțe mai mari și mai puternic, cu atât vor purta pești mai grași atunci când se desprind din ocean.

Pește alb

Codul negru, halibutul negru, calcanul, codul și codul negru intră în categoria peștelui alb, toți având o carne ușoară, albă, care se desface în bucăți, cu gust moderat în general, cu excepția codului negru. Fiecare specie se mândrește cu un gust și o textură proprie.

Surimi din Alaska este un preparat din pește și crustacee real, făcut din cod negru adevărat din Alaska, amestecat cu crab, creveți, scoici și/sau homar, totul porționat. Este un semipreparat convenabil și gata de folosire în orice rețetă ce necesită gust de pește și crustacee. Nu sunt oase sau scoici de îndepărtat, așa că nu rămân resturi! Surimi din Alaska oferă gustul delicios al crustaceelor populare, economisindu-vă banii și timpul.

alaska2

Contact:
www.alaskaseafood.org
info@crispconsulting.ru

Cmentariile sunt închise