Dam startul nominalizarilor pentru Horeca Awards 2017! Anul acesta, vom premia si cei mai buni profesionisti din industrie

Horeca Insight va premia pe data 22 noiembrie 2017 cele mai bune locatii din Horeca, in cadrul celui mai asteptat eveniment al toamnei pentru cei care activeaza in aceasta industrie. Noutatea absoluta a editiei 2017 o reprezinta initiativa de a premia nu numai locatiile, ci si profesionistii care isi fac meseria cu daruire si pasiune, contribuind astfel la dezvoltarea pietei romanesti de Horeca.

Nominalizarile pentru intrarea in cursa pentru castigarea premiilor oferite in cadrul Galei Horeca Awards se pot face pe site-ul dedicat evenimentului, unde se pot gasi detalii legate de categoriile de premii si tehnica de vot.
Puteti face nominalizari atat la sectiunea LOCATII, ce cuprinde 14 categorii de premii care vor fi acordate restaurantelor, companiilor de catering si de delivery, pub-urilor si barurilor, cluburilor, cafenelelor si ceainariilor, patiseriilor, cofetariilor, brutariilor, precum si unitatilor cu servire rapida (QSR), cat si la sectiunea PROFESIONISTI, unde veti putea face nominalizari pentru sapte categorii, de la cel mai bun bucatar sau manager, cel mai bun sommelier, pana la cel mai bun ospatar.

Cum se fac nominalizarile
Puteti face nominalizari pentru una sau mai multe categorii. Pentru validarea unei nominalizari, aceasta trebuie sa contina: nume locatie/companie nominalizata, adresa, persoana de contact, telefon, e-mail, scurta descriere, motivarea nominalizarii, categoria în care se face nominalizarea, precum si datele de contact ale celui care nominalizeaza. De asemenea, pentru eventuale clarificari, va rugam sa ne furnizati si datele dvs. de contact.
Numarul de nominalizari acumulate de nominalizati nu are nici o importanta asupra votului final.
Pentru mai multe informatii accesati sectiunea Tehnica de vot

Cmentariile sunt închise