Cum putem lua masa în oraș în condiții de siguranță?

Odată cu redeschiderea restaurantelor la interior, antreprenorii din industria HORECA sunt puși in fața unor noi provocări. Toate preocupările acestora au însă ca punct principal de pornire servirea oaspeților în condiții de siguranță și organizarea fluxurilor specifice și a procedurilor în acest sens.

Suntem însă printre ultimele state europene care redeschid restaurantele la interior, iar experiența oaspeților trebuie să fie una pe măsura așteptării îndelungate după luni în care doar terasele au fost deschise conform noilor reglementări de distanțare. Așadar, reîntoarcerea acestora în restaurante trebuie să fie una care inspiră siguranță și măsuri concrete împotriva riscurilor inacceptabile pentru sănătate.

O serie de schimbări mari și mici sunt deja implementate și au devenit parte din noul familiar atunci când ieșim în oraș la prânz sau cină sau la cafeneaua preferată – de la purtatul măștii, dispensere cu dezinfectant la intrarea în locații, tacâmuri ambalate individual, etc. Deși industria Horeca este sinonimă cu ospitalitatea, va trebui să înglobeze printre atributele sale și încrederea ca formă de manifestarea a grijii față de oaspeți și angajați deopotrivă. Snick Ambalaje a pregătit încă de la inceputul pandemiei un set de echipamete, dispozitive și produse de unică folosință pentru asigurarea desfășurării activității din industria HORECA în noile condiții. Astfel, pune la dispoziția locațiilor din ospitalitate dispozitive cu senzor pentru dezinfectarea mâinilor. Pentru dezinfectarea suprafețelor sau dezinfectant adecvat personalului, cât și a clienților, Snick dispune de o gamă de dezinfectanți sub formă de plic sau recipiente-dispenser cu pompiță. Dedicat doar angajaților din Horeca, Snick poate fi un furnizor de încredere când vine vorba de viziere, bonete, botoși și mănuși de unică folosință fabricate din diverse materile, dar și nelipsitele măști – cerință obligatorie pentru toate spațiile închise sau aglomerate.

Pentru ca experiența să fie cât mai plăcută, iar olivierele contribuie decisiv la asezonarea felurilor preferate, Snick Ambalaje a dezvoltat  o gama de produse la plic care pot satisfice orice gust al clientului precum: sare, zahăr, oțet, ulei, ketchup, muștar. De asemenea, acum regăsiți pe site-ul Snick și acele produse de unică folosință indispensabile servirii mesei: paie, paletine, scobitori, tacâmuri, ambalate individual.

Chiar dacă viitoarea vizită la restaurant va fi diferită de ceea ce știam, chiar dacă nu vom putea să reunim întreaga familie la o singură masă sau vecinul nostru de masă să fie un ursuleț de pluș, aceste mici detalii ce denotă preocupare pentru sănătatea noastră în calitate de oaspeți, ne vor face să apreciem mai mult experiența.

 

Cmentariile sunt închise