Cristi Opait a investit 200.000 euro in bistro-ul caffe Taupe de pe Magheru. Urmeaza si o braserie, odata cu redeschiderea hotelului Lido

Omul de afaceri Cristi Opait, care mai detine Drunken Lords si Old Habits, a investit peste 200.000 de euro in bistro caffe-ul Taupe, un local elegant situat pe strada Anastasie Simu 6, la Bulevardul Magheru. Planurile sale pentru anul acesta mai vizeaza si inaugurarea unei braserii, planificata odata cu redeschiderea Hotelului Lido, preluat de catre investitorul Muhammad Murad, ce detine mai multe afaceri in domeniul hotelier, printre care si lantul Phoenicia.

“Vrem sa readucem Magheru la gloria de altadata. Sa redevina un bulevard de promenada, un loc in care bucurestenii si turistii sa iasa la plimbare, sa se relaxeze, sa redescopere farmecul unei intalniri cu prietenii si familia la o prajitura buna, la o cafea excelenta, intr-un mediu confortabil. Am vrut sa aducem un plus de eleganta, de rafinament, acestei zone. In plus, odata cu redeschiderea hotelului Lido, vom inaugura si o braserie la aceleasi standarde de rafinament, cu focus pe produsele traditionale, pe valorile romanest”, a declarat Cristi Opait.

Potrivit acestuia, Bd. Magheru are toate sansele sa revina in prim-plan, ca bulevard de promenada, mizand pe relansarea economica si turistica a zonei, puternic afectata de campania “Bulina Rosie”, in urma careia s-au inchis zeci de spatii comerciale.

In conditiile in care multi dintre investitorii din domeniul restaurante si cafenele se indreapta catre spatiile comerciale din marile centre comerciale, Cristi Opait sustine ca Bucurestiul are nevoie de reintoarcerea catre ambianta care i-a adus candva faima de Micul Paris. “Farmecul Bucurestiului este dat de Centrul Vechi, de stradutele pline de magazine din zona centrala, de oferta variata de produse si servicii. Pentru ca orasul sa creasca in ochii turistilor, mai ales a celor straini, trebuie sa sustinem mediul de afaceri local, micile business-uri, creativitatea, inventivitatea, obiceiurile noastre. Taupe este doar un prim-pas. Avem in plan deschiderea si a altor asemenea localuri, insistand pe calitatea serviciilor, pe ambianta, pe ideea de a oferi clientilor produse si servicii de calitate”, a precizat Cristi Opait.

 

Cmentariile sunt închise