Cristalex aduce pe piata vodca ruseasca Imperia, marca de lux a grupului Roust

Cristalex isi extinde portofoliul cu un nou brand, aducand in Romania vodca ruseasca Imperia, marca de lux a grupului Roust, cel mai mare producator si distribuitor de bauturi spirtoase din Europa Centrala si de Est si al doilea cel mai mare producator de vodca din lume. Vodca Imperia a fost lansata in 2004, iar in prezent este comercializata in 75 de tari.

„Lansarea unei noi marci de vodca pe piata din Romania este o provocare. Suntem siguri ca un produs de acest calibru, cu o calitate si cu o puritate de exceptie, isi va crea nisa, oferind o noua alegere celor care apreciaza bauturile spirtoase ultra premium”, a precizat Mihai Scortea, directorul de marketing Cristalex.

Imperia este un brand de referinta in global retail si in Europa, cu o crestere de aproape 35% in portofoliul de vodca al Roust in ultimii ani. Se remarca prin puritate, ingrediente de cea mai inalta calitate, meticulozitate in procesul de productie si tehnologia avansata.

„Pentru Imperia s foloseste un proces unic de distilare si filtrare, care asigura produsului puritatea suprema. Particularitatea procesului de filtrare consta in utilizarea cristalului de cuart, extras din minele muntilor Ural, obtinandu-se astfel splendoarea caracteristica a acestei bauturi de lux, care se remarca prin claritate si textura catifelata. De asemenea, Imperia foloseste un proces unic de „relaxare” a lichidului, timp de 72 de ore, pentru a conferi produsului finete si rafinament. Provocarea de a crea o vodca ce tinde spre perfectiune se regaseste si in design-ul special al sticlei, cu forma similara cu cea a cristalului de cuart, ce combina tendintele moderne cu eleganta clasica, pentru a oferi consumatorilor o experienta completa a calitatii”, precizeaza reprezentantii distribuitorului local.

Portofoliul Cristalex, companie infiintata in 1994, cuprinde marcile: Jim Beam, Teacher’s, Maker’s Mark, Courvoisier, Russian Standard, Imperia, Disaronno, Matusalem, Dalmore, Jura, Ole Smoky Moonshine, Pommery, Buenavista, Hpnotiq, San Miguel Especial, San Miguel Fresca, Mahou etc.

Cmentariile sunt închise