Costin Gheorghiu, Brioche Dorée Romania, speaker la Horeca Next Level

Costin Gheorghiu, Brand Manager Brioche Dorée Romania, completeaza lista speakerilor la Horeca Next Level, eveniment organizat de Food&Bar pe data de 21 mai 2015, la Crystal Palace Ballrooms.

Franciza Brioche Dorée in Romania este operata de catre Kenvelo Group, ce detine 35% din actiuni, in colaborare cu Grupul Financiar Eiffel, detinatorul a 65% din actiuni. Investitia acestora in cafenelele Brioche Dorée se ridica pana acum la peste 800.000 de euro. Planurile de dezvoltare pentru urmatorii trei ani prevad inaugurarea a minimum sase cafenele anual, in special in marile centre comerciale din Capitalasi din tara. In 2014, lantul Brioche Dorée s-a extins in 2014 cu patru unitati, toate in Bucuresti, deschise in Clubul Rezidential Stejarii, America House, Promenada Mall si in AFI Palace Cotroceni.

Horeca Next Level este un eveniment business-to-business, format din mai multe componente: dezbatere in plen, workshop-uri si spatiu expozitional. Evenimentul va debuta cu o sesiune de dezbatere in plen prin care ne propunem sa transmitem invitatilor – antreprenori Horeca, furnizori de produse si solutii, alti specialisti din industrie -, mai mult know-how, mai multe cunostinte despre managementul si eficientizarea business-ului.

Evenimentul va continua cu alte trei workshop-uri, organizate in parelel, avand ca teme: Gourmet Expertise, Shake & Stir si Sweet & Savory. Fiecare workshop va cuprinde demonstratii de live cooking, degustari, precum si insight-uri din Horeca sustinute de catre antreprenori, manageri, chefi cunoscuti, barmani s.a.

Pana in acest moment, pe lista speakerilor se afla: Florin Scripca, “Chef Foa”, Radu Tanase, co-proprietar la Calif, Vlad Dumitru, General Manager al Berariei H, Bogdan Nicolae, Barmania, Vlad Hancu, co-proprietar Shoteria, Iosif Stefanescu, Executive Chef la Osho, Chef Cezar Munteanu, Daniela Sima, Director de Marketing la Selgros Cash&Carry Romania.

Cmentariile sunt închise