Conti Grup continua colaborarea cu Selgros, furnizand echipamentele pentru Arena Bucatarilor

Conti Grup, unul dintre cei mai importanti furnizori de utilaje, echipamente si accesorii profesionale pentru industria Horeca, continua si in acest an parteneriatul cu Selgros Cash&Carry, echipand integral “bucataria” competitiei Arena Bucatarilor.

Printre echipamentele profesionale furnizate de Conti Grup pentru Arenei Bucatarilor, ce va avea loc in perioada 16 – 19 noiembrie 2017 la Romhotel, se numara opt combisteamere, opt mese reci, 16 plite cu inductie, opt blendere, opt mixere etc.

Portofoliul Conti Grup, companie infiintata in anul 2000, acopera in prezent absolut orice necesar de echipamente specifice industriei Horeca, de la echipamente autoservire, linii de bucatarie calda, echipamente fast food, patiserie, pizzerie, bar, pana la solutii de refrigerare comerciala si altele.

De asemenea, avand in vedere evolutia rapida a tehnologiei, compania incearca sa fie mereu in trend cu noutatile de pe piata echipamentelor Horeca, diversificandu-si si extinzandu-si portofoliul in functie de acestea. Din anul 2011, Conti Grup a devenit furnizor exclusiv al unor branduri importante la nivel mondial, cum ar fi MBM, Pacojet, Waring, Bonnet, Retigo si Elro. Pe langa furnizarea de echipamente si accesorii, compania vine in intampinarea clientilor Horeca cu solutii personalizate, ofera proiectare si consultanta tehnologica pentru proiectele pe care clientii doresc sa le dezvolte.

Cmentariile sunt închise