Conferinta: Pesimist sau realist: o analiza pertinenta a Horeca – 29 iunie 2021

Am privit cu speranță către autorități, ne-am uitat pe planurile de afaceri devenite irelevante și totuși avem putere să ne adunăm din nou la start. Imaginea industriei Ospitalității este similară unui câmp de luptă, supraviețuitorii speră să găsească lucrurile așa cum le-au lăsat.

Ultimul an a schimat însă cu totul ceea ce știam, adaptarea este cuvântul care dictează și jucătorii care nu se lasă purtați de val, au doar de pierdut. Profesioniști cu vechime în HORECA își dau întâlnire pe 29 iunie pentru a strânge rânduri și forțe: singura cale este înainte!

Cifrele nu arată bine, analizele ne dau dureri de cap și bilanțul nu vrea să iasă pe plus: În Horeca nu avem pentru cine să cosmetizăm cifre. Ne uităm la studii din afară, pare că purtăm aceeași luptă, dar lăsând deoparte izolarea, Horeca e a nimănui.

Am crede că au rămas visătorii, dar managerii și antreprenorii din Ospitalitate sunt adânc ancorați în realitatea curentă – nici ea nu arată bine.

 

 

Conferinta „Pesimist sau realist: o analiza pertinenta a Horeca” se va desfășura în 29 iunie 2021, la Crowne Plaza si pentru mai multe informatii accesati pagina de eveniment aici.

 

 

Cmentariile sunt închise