Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii 21 septembrie 2021

Horeca Insight, organizator de evenimente cu o experienta de peste 10 ani, alaturi de HORA, autoritatea reprezentativa a industriei ospitalitatii romanesti anunta organizarea Conferintei Nationale a Industriei Ospitalitatii.

Ajunsa la a 5a editie, conferinta vine sa ofere speranta investitorilor din domeniu si sa incurajeze industria spre o dezvoltare sanatoasa a acestui sector, vital pentru economie si cu un potential enorm  sub indemnul HoReCa privind inainte!

Evenimentul va fi asa cum Hora ne-a obisnuit deja, bazat pe discutii libere si constructive menite sa aduca solutii inovatoare, sa intareasca increderea comunitatii ca industria va putea reusi.

Speakeri

Tematicile principale ale evenimentului vor fi forta de munca, fiscalitate si administratie. Intalnirea va avea loc la Gradina Palatului Bragadiru in data de 21 septembrie, incepand cu ora 9:30.

Misiunea HORA ramane aceeasi, de a apara interesele industriei de ospitalitate si de a fi un sprijin pentru antreprenorii din domeniu, care in aceasta periaoda de confuzie generala, au nevoie de ghidaj si de o comunitate puternica.

Participarea la conferinta este gratuita pentru reprezentantii locatiilor HORECA iar pentru furnizori taxa de participare fiind de 250 Ron/ persoana.

Va puteti inscrie accesand site-ul evenimentului.

Parteneri

 

Cmentariile sunt închise