Competiția UniChef CUP 2022 a reunit 8 bucătari iscusiți, dedicați și dornici de a demonstra cât sunt de buni în această meserie.

Câștigătorul de anul acesta este Chef Liviu Morărescu de la Mariko Inn, Roman, aflat pentru a doua oară în finala UniChef CUP.

Toamna aceasta a avut loc ce-a de-a patra ediție a unuia dintre cele mai așteptate evenimente din industria HoReCa – competiția culinară UniChef CUP 2022 organizată de Unilever Food Solutions România. Participanți din întreaga țară s-au înscris în concurs cu rețete inedite și dorința de a trece în etapa următoare, însă doar 8 dintre aceștia au ajuns în marea finală, unde au gătit live 2 preparate: un starter și un main course.

Dacă vrei să afli cine au fost ceilalți finaliști de anul acesta, dar și care sunt preparatele câștigătorului UniChef CUP 2022, ți-am pregătit un articol aici.

3 demonstrații culinare de excepție

În timp ce finaliștii au gătit 16 preparate cu care s-au prezentat în fața juriului, au avut loc și 3 demonstrații culinare de excepție susținute de către Chef Roberto Fani de la RISTORANTE FANI Luxembourg, Chef Liviu Preda, trainer UniChef și ambasador The Vegetarian Butcher și Chef Robert Voicu, Executive Chef Unilever Food Solutions România.

Descoperă ce au gătit cei 3 chefi în cadrul demonstrațiilor culinare în articolul de aici.

Juriul UniChef CUP 2022 și alte suprize

Ca în fiecare an, UniChef CUP 2022 aduce împreună bucătari profesioniști, traineri din comunitate și un juriu cu experiență, cu ani de muncă în spate și cu dragoste pentru comunitate.

Pentru jurizarea acestei ediții le mulțumim chefilor Liviu Preda, Ciprian Nicolescu, Nico Lontras, Cristian Dumitru și lui Roberto Fani. Aceștia au dat dovadă de profesionalism, interes și implicare fiind alături de cei 8 finaliști cu sfaturi utile pentru viitorul lor profesional, motivându-i să ofere tot ce este mai bun în cadrul competiției UniChef CUP 2022, dar mai ales în meseria pe care și-au ales-o.

În 2022, competiția UniChef CUP a mai avut un element surpriză care i-a pus în dificultate pe concurenți. Află despre ce este vorba în articolul dedicat aici.

Evenimentul nu ar fi fost la fel fără sprijinul și prezența partenerilor, cărora le mulțumim pentru prezență, implicare și susținere: Pro Formula by Diversey România, Thermomix, Chef Works, Microgreens, Leida și Hausmann World.

Înscrie-te și tu în comunitatea bucătarilor profesioniști din România. Află cum, AICI.

Cmentariile sunt închise