Cine sunt cei 20 de finalisti ai concursului S.Pellegrino Young Chef 2016

Dupa luni intregi de competitii regionale, finedininglovers.com a publicat astazi, 1 august 2016, lista completa a celor 20 de finalisti ce s-au calificat in marea finala a concursului S.Pellegrino Young Chef 2016, ce va avea loc in luna octombrie a.c. la Milano.

Peste 3.000 de tineri bucatari din intreaga lume s-au inscris anul acesta in concurs, 200 dintre acestia ajungand in semifinale, iar acum, unul dintre cei 20 de finalisti va avea sansa sa preia titlul S.Pellegrino Young Chef 2016 de la Mark Moriarty, castigatorul de anul trecut.

Cei 20 de finalisti se vor pregati, sub indrumarea mentorilor, pentru marea finala, unde vor trebui sa impresioneze juriul format din sapte dintre cei mai buni bucatari din lume: David Higgs, Carlo Cracco, Gaggan Anand, Elena Arzak, Mauro Colagreco, Wylie Dufresne si Roberta Sudbrack.

Mai jos, lista completa a celor 20 de finalisti S.Pellegrino Young Chef 2016

  1. AFRICA-ORIENTUL MIJLOCIU: GREGOIRE BERGER, Chef, Restaurant Ossiano Fine Dining,Dubai
  2. BENELUX: ANDREA MIACOLA, Chef de Partie, De Librije, Zwolle (Olanda)
  3. CANADA: SEAN MACDONALD, Chef, Market Restaurant, Calgary
  4. CHINA: HANG LIU, Sous Chef, Huai Yang Fu, Beijing
  5. EUROPA DE EST: RODRIGO SANDOR, Chef de Partie, Costes Downtown, BudapestA (Ungaria)
  6. FRANCE: SHINTARO AWA, Sous Chef, Hotel le Bristol Epicure, Paris
  7. GERMANIA-AUSTRIA: MATTHIAS WALTER, Sous Chef, Burgrestaurant Staufeneck Salach (Germania)
  8. ITALIA: ALESSANDRO SALVATORE RAPISARDA, Chef, Café Opera – Gallery Hotel Recanati
  9. JAPONIA: SEIRA FURUYA, Chef de Partie, Gakusikaikan, Chiyoda-Ku
  10. AMERICA LATINA-CARAIBE: DANIEL NATES, Chef, Maizal, Puebla (Mexic)
  11. REGIUNEA MEDITERANEANA: NICOLAOS BILLIS, Chef, Botrini’s Restaurant, Atena (Grecia)
  12. ASIA DE NORD-EST: MATTEO ZONARELLI, Chef de Partie, 8 1/2 Bombana, Macau
  13. PACIFIC-AUSTRALIA: LESLIE HOTTIAUX, Chef, Apero Food & Wine, Auckland (Noua Zealanda)
  14. RUSIA – CIS – TARILE BALTICE: HEZRET BERDIEV, Sous Chef, Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg (Rusia)
  15. SCANDINAVIA: NIKOLAJ SCHMIDT SKADBORG, Sous Chef, Restaurant Sletten, Humlebæk (Danemarca)
  16. ASIA DE SUD-EST: THARUN BATIA, Chef de Partie, EK BAR, New Dehli (India)
  17. SPANIA – PORTUGALIA: DAVID ANDRÉS, Chef, ABaC Restaurant, Barcelona (Spania)
  18. ELVETIA: ANNE-SOPHIE TAURINES, Chef, Restaurant et club Le Rouge, Verbier
  19. MAREA BRITANIE – IRLANDA: GEORGE KATARAS, Sous Chef, M Restaurants, Londra
  20. STATELE UNITE ALE AMERICII: MITCH LIENHARD, Chef, Manresa, Los Gatos (California)

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise