Chef Florin Dumitrescu lanseaza proiectul florindumitrescu.ro

Florin Dumitrescu, juratul de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor (Antena 1), a lansat platforma online www.florindumitrescu.ro, prin intermediul careia isi propune o abordare diferita a artei culinare, una relaxata, cu retete adaptate stilului de viata modern, stiri din domeniu, recenzii de evenimente culinare si interventii video, precum si diverse istorisiri sau ganduri.

 ‘’Imi doresc sa cresc, sa continui sa invat si sa pot oferi oamenilor experiente minunate. Sunt convins ca, in domeniul nostru, experienta este totul: un preparat excelent poate genera emotie, iar emotia pune bazele unei experiente. In concluzie, imi place sa cred ca un bucatar bun este un fauritor de emotie. Sunt foarte entuziasmat sa lansez acest proiect, sper sa porneasca cu dreptul si sa marcheze aparitia unui nou segment in peisajul culinar din Romania”, a declarat Florin Dumitrescu.

La 27 de ani, Florin Dumitrescu se poate lauda deja cu peste 10 ani petrecuti in bucatarie. A inceput sa lucreze de cand avea numai 14 ani, iar la  19 ani a plecat in Italia, unde a stat trei ani si unde a lucrat atat in restaurant, cat si pentru un hotel de patru stele, sub atenta indrumare a celebrului maestru bucatar italian Mirco Botoni. Intors in tara, a inceput sa lucreze cu restaurante renumite din capitala, a inceput sa creeze meniuri, a format alti tineri dornici sa profeseze in domeniu si a devenit unul dintre cei mai cunoscuti chefi romani. A fost membru al juriului pentru MasterChef Romania, actualmente, facand parte din juriul altei productii internationale de televiziune, Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor (Antena 1).

Autor: carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise