Ce branduri Horeca se afla in primul centru comercial full concept din Ramnicu Valcea

Shopping City Ramnicu Valcea, primul centru comercial full concept din regiune, se va maine, 7 decembrie a.c., ca rezultat al unei investitii de circa 40 de milioane de euro realizata de NEPI Rockcastle.

Noul centru comercial are o suprafata inchiriabila de 27.900 de metri patrati, din care 14.000 mp pentru branduri de fashion, 10.000 mp pentru hipermarket si servicii si 3.000 mp pentru zona de restaurante si divertisment.

In zona de food court se afla branduri Horeca precum KFC, Salad Box, Spartan, Pizza Romana, Casa Romaneasca, Casa Olteneasca, Cremeria Marco, Zvon Café sau Donner Dab, in timp ce printre brandurile de fashion se numara nume mari, cum ar fi New Yorker, Deichmann, LC Waikiki, Hervis, Altex, DM, Marionnaud, Jysk, Noriel, Top Shop, Various Brands, Bigotti, Gloria, Atmosphere, Marelbo, Paolo Boticelli, Benvenuti, English Home, Optiplaza, Anna Cori, Bijuteria Stil, Sport Vision, Orsay, Douglas, Gatta, Takko, Gerovital, Office Shoes, Optiblu, Meli Melo, Penti, Vitamix, Pro Beauty Shop, Splend’or, Rainbow Café, TUI, CCC, Pepco, Sensiblu, Yves Rocher samd.

Alaturi de acestea, isi va deschide portile si hipermarketul Carrefour, cu o suprafata de vanzare de 7.500 de metri patrati si 300 de angajati. Potrivit reprezentantilor NEPI, anul viitor va fi inaugurat si cel mai mare si mai modern cinematograf multiplex din regiune – Cinema City – dotat cu 6 sali.

Situat pe malul raului Olt, pe Strada Ferdinand, nr. 38A, centrul comercial este construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, oferind aproximativ 900 de locuri de parcare usor accesibile.

Cmentariile sunt închise