CarmOlimp vinde ciorbe și mâncare gătită de 400.000 de euro pe lună

La o lună de la demararea vânzărilor pe produsele proaspăt gătite din fabrica de mâncare și cu doar două zile înainte de deschiderea oficiala a platformei B2B zizam.com, Carmolimp anunță livrări lunare de 400.000 de euro pe contracte deja semnate. 50% din aceasta sumă o reprezintă livrările pe litoral.

Legat de acest început promițător Valentin Șoneriu, Director General Carmolimp declară: „Avem o problemă. În sensul că am depășit preconizarile cu aproximativ 7 luni și facem eforturi să ținem pasul cu investițiile noi. Facem investiții de mărire a capacităților de producție. Volumele au fost mai mari pentru produsele cu care am început, așadar vom reuși sa extindem gama cu alte 10 feluri suplimentate abia din 20 iulie.”

Deși se așteptau la o creștere lentă, reprezentanții Carmolimp anunță o creștere accelerată. Primele produse gătite în fabrică și livrate în ambalaje de unică folosință folosind tehnologie de ultimă generație, pleacă în cantități de sute de tone din fabrica din Brașov către toată țara.

Pornim ruta către Oradea într-o săptămâna și cea către Galați în două săptămâni. Știm că produsele sunt foarte bune, le folosim chiar la noi în casă întrucât primele rețete aparțin chiar bunicii mele, dar sunt recunoscător pentru viteza cu care marile lanțuri de restaurante și hoteluri au înțeles avantajele multiple ale acestei metode unice de a optimiza costurile, dar mai ales de a păstra constante calitatea și gustul mâncării, la prețuri fără concurență în România.

 Este un ritm alert. Mai alert decât ne așteptam. Și ne bucurăm pentru asta. Investim în noile linii și facem angajări, inclusiv pe posturi importante precum director de marketing sau ingineri. Avem încredere că toate se desfășoară în timp util, dar ritmul este mult mai accelerat decât ne așteptam. Cifrele menționate nu includ livrarile în lanțurile proprii de restaurante,” a completat Valentin.

Cifrele semnalate în această săptămână vin în condițiile în care platforma de vânzări anunțată – zizam.com, își va începe funcționarea abia săptămâna aceasta. CarmOlimp este în prezent, unul dintre cei mai cunoscuți jucători din industria locală HoReCa. Compania brașoveană deține cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită.

Cmentariile sunt închise