Carmolimp duce micii românești pe Broadway

Compania brașoveană Carmolimp a investit peste 1,5 milioane de  euro în dezvoltarea gamei de  mici „Litălși” – un nou brand de mici românești. Deși produsul este destinat pieței din România, acesta va fi lansat la evenimentul care va avea loc pe 16 iunie în New York. Carmolimp participă la „Romania Day” pe faimoasa stradă Broadway.

E timpul să ducem cele mai interesante produse tradiționale românești în inima unuia dintre cele mai populare orașe din lume – New York. Practic, vom închide Broadway pentru o zi și vom scoate în prim-plan cultura românească și tradiționalii mici. Vrem să deschidem și o nouă piață pentru micii cu care noi suntem atât de obișnuiți, dar pe care americanii abia acum îi descoperă, însă ne vom axa pe dezvoltarea pe piața românească, care va fi baza acestui business. În România vrem să construim cel mai puternic brand de mici din piață, care vine la pachet cu un sistem de francizare și cu o aplicație de livrare și promovare a businessului,” a declarat Valentin Șoneriu, director CarmOlimp.

Nu este o demonstrație de forță, deși înțeleg ca așa pare. A pornit mai mult ca o glumă, din dorința de a face lucrurile altfel. Am fi fost dispuși să îi dăm și gratis, doar de dragul promovării Litălși – niște mititei,” a mai completat Valentin.

Evenimentul “Romania Day on Broadway” a debutat în anul 2000 și este la a 23-a ediție, fiind organizat In parteneriat cu Ambasada României din Statele Unite ale Americii, Consulatul General al României din New York și Institutul Cultural Roman. Acesta va avea peste 500.000 de participanți și va include un program artistic, având ca scop promovarea în rândul americanilor a celor mai frumoase aspecte ale culturii, obiceiurilor, valorilor și tradițiilor românești.

CarmOlimp este, în prezent, unul dintre cei mai importanți jucători din piața de HoReCa, activând în domeniu din 1993. Compania brașoveană deține cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită, de la ferme de animale la abator și fabrică, oferind cele mai bune soluții din zona de mâncare gătită, tranșare, produse specializate și proiecte specifice.

Cmentariile sunt închise