Campari încheie cu succes prima ediție a proiectului Red Hands în România și cinci barmani români se alătură competiției globale

Horea Galoș, Mario Josim, Szabo Claudiu, Șerban Secară și Alexandru Crîșmariu sunt cei cinci barmani români selectați pentru prima ediție locală a programului Campari Red Hands, un program inovator care îi recunoaște și celebrează pe cei pasionați de Campari Red Passion.

Conceptul global Campari „Red Hands” celebrează, recunoaște și susține vedetele în devenire ale mixologiei, barmani de top ce dau dovadă de „Red Passion” și ies din zona lor de confort prin creativitate. Această inițiativă este concepută pentru a onora barmanii, în timp ce dezvoltă anual o comunitate globală.  Pe scurt, Campari Red Hands este un program menit să inspire și să dezvolte carierele barmanilor. Pe parcursul anului 2023, cei cinci participanți români s-au dezvoltat în arii esențiale precum Storytelling, Personal Branding, Curatoriat, Design, Food Pairing și Bartending. Ghidați de Massimiliano Magri, Brand Ambassador Campari, alături de traineri experimentați precum Melania Medeleanu, Alexandru Petricean, Mihai Popescu, Dacian Foldi sau Gregory Buda, absolvenții programului devin parte a unei comunități formate din experți ai industriei și un simbol al expertizei și al pasiunii în domeniul lor, oferind consumatorilor o experiență Campari excepțională.

Pentru mai multe informații despre Red Hands și Campari, vizitați www.campariredhands.com și urmăriți @campariofficial.

Cmentariile sunt închise