Campania „Fabrica de Clatite Tefal” a ajuns la a IV-a editie

Tefal da startul unei noi editii a campaniei „Fabrica de Clatite”, punand in joc premii pentru pasionatii de calatorii: plinuri de benzina, biciclete Pegas si marele premiu, un pasaport de calatorie de 2500 de euro

Cei care doresc sa intre in „jocul” celei de-a IV-a editii a campaniei „Fabrica de Clatite” trebuie sa achizitioneze, in perioada 1 martie – 30 aprilie, orice tigaie, cratita sau oala Tefal, sa inscrie bonul prin sms la numarul 1810 sau pe fabricadeclatite.ro, avand astfel posibilitatea de a castiga zilnic un plin de benzina, saptamanal o bicicleta Pegas sau marele premiu, un pasaport de calatorie de 2500 de euro, oriunde isi doreste castigatorul.

Odata cu aceasta campanie, Tefal lanseaza si noile tigai in editie limitata Tefal Mini Chefs, disponibile in trei variante, in spiritul editiei din acest an: Mexic, Italia si Franta. „Cei trei Mini Chefs simpatici au fost realizati prin tehnologia patentata Tefal de injectare cu cerneala, ce permite decorarea atractiva a bazei tigailor fara sa le afecteze rezistenta. Tigaile se vor transforma intr-un element de decor nostim, care dau un strop de coolness bucatariei tale. In plus, indicatorul Thermo-Spot®, ce se afla chiar in mijlocul tigaii, iti va spune cand aceasta a atins temperatura optima pentru a incepe sa gatesti. Iar datorita invelisului interior antiaderent nu este nevoie sa folosesti ulei. Niciun preparat nu se va lipi, iar tigaia se va curata cat ai spune: pofta buna!”, au declarat reprezentantii Tefal.

Brandul Tefal are o istorie de peste 60 de ani, oferind o gama variata de produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase.

Cmentariile sunt închise