Burger King a servit în primele șapte zile de la deschidere peste 15.000 de clienți

Noul restaurant Burger King în România, operat de către AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, a servit în primele șapte zile în România peste 15.000 de clienți, inclusiv în zilele de weekend. Toate acestea au condus la înregistrarea unui record de vânzări în regiunea Europei Centrale și de Est, unde Burger King are restaurante operate de către AmRest în Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria și, începând de anul acesta, România.

“Am început în forță deschiderea primului restaurant Burger King în România. Suntem bucuroși să anunțăm că am înregistrat vânzări record în regiunea Europei Centrale și de Est, iar cei 45 de colegi din restaurant au servit peste 15.000 de clienți. Este o mare realizare pentru noi și un început extraordinar. De asemenea, ne dorim să mergem mai departe cu planurile noastre de expansiune, marcând alte două noi deschideri de restaurante până la sfârșitul acestui an, unul dintre acestea în zona de restaurante a unui mall, iar cel de al doilea într-o zonă centrală din București”, a declarat Alan Laughlin, Președinte Burger King AmRest.

Faimosul Whopper s-a bucurat de o primire cu mult peste așteptări în România:

  •            4.200 de Whopper vânduți;
  •            15.000 clienți serviți;
  •            45 de angajați care au stat la dispoziția clienților, servindu-i;
  •            12.000 de coroane oferite clienților;
  •            Peste 1.600 kg de cartofi prăjiți vânduți;
  •            Peste 18.000 de burgeri vânduți (a la carte și meniuri, nu doar Whopper);
  •            Grătarul a funcționat peste 100 de ore în cele șapte zile, de la 09:00 la 23:00;
  •            Oreo Shake – cel mai popular desert vândut

Noul restaurant Burger King se află în București în incinta Mega Mall și este deschis de luni până duminică în intervalul orar 09:30-23:00.

Burger King a pregătit mai multe activități atât pe canalele de social media, precum și în restaurant cu ocazia deschiderii. AmRest și Burger King continuă campania de recrutare în București, cu o ofertă salarială ce pornește de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante (Crew Members), iar pentru manageri un salariu ce variază între 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut). Toți angajații Burger King vor primi numeroase beneficii, printre care tichete de masă, servicii medicale și bonusuri.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Cmentariile sunt închise