Bolt Food disponibil de astazi in București

bolt food bucuresti hartaCompania estoniană Bolt lansează astăzi serviciul de livrare mâncare Bolt Food, în România. Intrarea pe piaţă se face într-un moment în care Uber a anunţat că retrage Uber Eats din România. Bolt Food este disponibil momentan doar în București, iar toate livrările vor fi fără contact. Totodată, cu ocazia lansării nu se percepe nicio taxă de livrare (în limita unei distanțe de 4 km), clienții plătind doar pentru mâncarea comandată.
„Livrarea de mâncare a devenit un serviciu foarte solicitat în ultimele două luni şi foarte necesar. Este motivul pentru care am grăbit cât am putut de mult pregătirile pentru lansarea sa, mobilizând toate resursele locale de care puteam dispune şi reuşind să-l aducem pe piaţă în numai câteva săptămâni. În mod normal, lansarea unui nou serviciu durează câteva luni şi are alocate resurse dedicate, însă în acest caz oportunitatea de piaţă şi dorinţa noastră de a le oferi partenerilor noştri noi surse de venit au primat, serviciul fiind pus la dispoziţia clienţilor într-un timp record”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager
Bolt România. Pentru a comanda mâncare, utilizatorul trebuie să descarce aplicaţia Bolt Food din App Store sau Google Play, unde poate vedea restaurantele disponibile şi meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicaţia va afişa preţul şi timpul estimat de livrare. Pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicaţie. Toate livrările Bolt Food implică o interacţiune minimă între oameni. Astfel, utilizatorul poate indica în aplicaţie locul unde curierul va lăsa comanda.
„Activitatea noastră este bazată pe eficienţă, astfel încât putem pune la dispoziţia clienţilor, curierilor şi partenerilor noştri cea mai bună ofertă de pe piaţă. Situaţia curentă a dus deja la schimbări mari de comportament în ceea ce priveşte livrarea din partea restaurantelor. Bolt oferă un preţ mai mic de livrare în comparaţie cu alte platforme, asigurând, în acelaşi timp, pentru livratorii săi, cel mai bun suport. Pentru restaurantele care lucrează cu Bolt Food, baza noastră de clienţi fideli – oameni care sunt deja ataşaţi de brand, sunt familiarizaţi cu utilizarea aplicaţiilor şi cu plata prin card – este o comunitate extraordinară la care pot avea acces”, a adăugat Cristian Sălceanu.
În acest moment, comenzile pot fi plasate la peste 100 de restaurante în Bucureşti, iar pe parcurs, noi restaurante vor fi adăugate frecvent în aplicaţie, printre ele fiind atât mari reţele internaţionale, cât şi restaurante româneşti de top. În prezent, livrarea este posibilă pe o rază de 8 km de la locul comenzii în aria de livrare, iar aceasta va fi extinsă în curând. Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori în peste 35 de ţări la nivel global. Bolt Food a fost lansat pentru prima dată în Estonia, în luna august 2019, serviciul fiind disponibil acum în 13 ţări.
Restaurantele şi livratorii se pot înscrie pe: food.bolt.eu.

Cmentariile sunt închise