Bergenbier isi extinde portofoliul cu un nou sortiment: Bergenbier ALE

Bergenbier a lansat un nou sortiment de bere, Bergenbier ALE, o bere de tip ALE, care este produsa si distribuita la nivel national in Romania. Noul Bergenbier ALE este creat dupa o reteta originala, folosind o drojdie speciala de tip ALE, de fermentatie superioara.

Procedeul de productie, diferit de cel al unei beri de tip Lager, precum si tipul special de drojdie folosit, determina caracteristicile produsului: un gust deosebit, o culoare de chihlimbar, un corp plin si o spuma bogata. Bergenbier ALE este propunerea maestrilor berari Bergenbier pentru o experienta speciala, de Sarbatori, fie ca este vorba de o intalnire cu prietenii sau o cina in familie.

„Inovatia a caracterizat in permanenta activitatea companiei noastre si suntem mandri ca acum putem sa lansam la nivel national o noua bere: Bergenbier ALE. Este o bere blonda speciala, de tip ALE, in editie limitata, creata de maestri nostri berari dupa o reteta originala. Gustul deosebit al produsului este completat de ambalajul special, oferind consumatorului senzatia unui moment de rasfat atunci cand consuma un Bergenbier ALE in compania prietenilor”, a declarat Gabriela Lupas-Ticu, Director de Marketing, Bergenbier S.A. – Molson Coors Company.

Noul Bergenbier ALE are un continut de alcool de 5,5% si este disponibil pe piata incepand cu luna noiembrie, in editie limitata, sub forma de sticla nereturnabila de 0,5L, doza de aluminiu de 0,5L si ambalaj de tip multipack (4 doze).

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise