Beefeater London Gin rămâne cel mai premiat gin din lume și în 2020

Beefeater London Gin își menține poziția de cel mai premiat gin din lume și anul acesta. Toate sortimentele prezente pe piața din România – Beefeater London Dry, Beefeater 24, Beefeater Pink Strawberry și Beefeater Blood Orange au obținut premii și distincții speciale la competiții internaționale de top precum San Francisco World Spirit Competition (SFWSC) 2020 sau International Spirits Competition (ISC) 2020.

Încă din 2004, Beefeater London Dry s-a remarcat la nivel internațional, reprezentând cu mândrie categoria London Dry Gin alături de Beeafeater 24. Anul acesta, ambele sortimente s-au bucurat de o apreciere specială din partea juriului, obținând medalii de aur și argint atât la San Francisco World Spirit Competition (SFWSC), cât și la International Spirits Competition (ISC). O premieră în acest an este dată de medaliile de argint și bronz obținute de gama de arome din portofoliul Beefeater – Beefeater Pink Strawberry și Beefeater Blood Orange.

Cu o experiență de peste 50 de ani în producția de gin, Desmond Payne MBE, Master Distiller Beefeater, afirmă „În acest moment, ginul recunoaște o popularitate remarcabilă. Sunt privilegiat să iau parte în calitate de jurat la aceste competiții la care participă peste 200 de tipuri diferite de gin, dintre care Beefeater s-a remarcat cu toate sortimentele existente pe piață. Aceasta este o dovadă clară a calității susținute de întreaga gamă Beefeater London Gin”.

Produs sub atenta supraghere a Master Distiller-ului Desmond Payne, Beefeater London Gin a reușit de-a lungul anilor să își revedince titlul de cel mai premiat gin din lume. Din întreaga gamă, se remarcă Beefeater London Dry, distilat după o rețetă tradițională din 9 plante aromatice și citrice, dintre care se distinge ienupărul.

Începând cu anul 2008, rețeta autentică a fost reintepretată în Beefeater 24, care a revoluționat ginul londonez folosind în premieră mondială un mix de ceai chinezesc și ceai Japonez Sencha.

Cu un twist răcoritor, de portocală roșie sau căpșune proaspete, cele două sortimente aromate, Beefeater Blood Orange și Beefeater Pink Strawberry, păstrează experiența degustativă autentică într-un profil de gust complet.

Extrem de versatile, toate sortimenele Beefeater London pot fi consumate alături de apă tonică și diferite garnish-uri într-o băutură cunoscută: Gin & Tonic.

Iată lista completă a premiilor obținute în acest an de fiecare sortiment Befeater London:

Beefeater London Dry (40%,44%,47%)

 • San Francisco World Spirit Competition (SFWSC) 2020: două medalii de aur, o medalie de  argint
 • International Spirits Competition (ISC) 2020: două medalii de argint
 • Internation Wine & Spirit Competition (IWSC) 2020: două medalii de argint
 • Ultimate Spirits Challenge (USC) 2020: distincții speciale – Very Good și Great Value

Beefeater 24

 • International Spirits Competition (ISC) 2020: medalie de aur
 • San Francisco World Spirit Competition (SFWSC) 2020: medalie de argint
 • Internation Wine & Spirit Competition (IWSC) 2020: medalie de argint
 • Ultimate Spirits Challenge (USC) 2020: distincție Very Good

 

Beefeater Pink Strawberry

 • International Spirits Competition (ISC) 2020: medalie de bronz
 • San Francisco World Spirit Competition (SFWSC) 2020: medalie de bronz
 • Ultimate Spirits Challenge (USC)  2020: distincție Good

 

Beefeater Blood Orange

 • International Spirits Competition (ISC) 2020: medalie de argint
 • Internation Wine & Spirit Competition (IWSC) 2020: medalie de bronz
 • Ultimate Spirits Challenge (USC) 2020: distincție Good

Aceste poziții ocupate de Beefeater London Gin în cadrul competițiilor internaționale confirmă calitatea gustului autentic londonez și anunță o perioadă de inovație și dezvoltare pentru brand începând cu anul următor, atât în ceea ce privește ambalajele, cât și noi sortimente introduse pe piață.

Cmentariile sunt închise