Au inceput inscrierile pentru cea de-a opta editie a concursului „Arena Bucatarilor Selgros”

Selgros Cash&Carry anunta inceperea inscrierilor la competitia Arena Bucatarilor 2016, eveniment dedicat profesionistilor din domeniul gastronomic care a ajuns la cea de-a opta editie.

„Concursul este un prilej de intalnire si confirmare pentru cei mai valorosi chefi din Romania, fiind locul unde acestia isi pot demonstra priceperea si maiestria in pregatirea preparatelor culinare. Editia din acest an va avea un nivel de dificultate crescut, fiecare semifinala urmand a avea un specific culinar diferit: francez, spaniol, italian, german si romanesc, aducand astfel un element de inovatie competitiei. Competitia include 5 etape preliminarii si 5 semifinale organizate pe zone geografice, care vor trimite in marea finala 16 concurenti. Finala va avea loc in 21 si 22 septembrie 2016, la Selgros Baneasa Bucuresti”, precizeaza oficialii Selgros.

Marele castigator al Arenei Bucatarilor Selgros va beneficia de un training de o saptamana la restaurantul Hotelului Oxford Thames Four Pillars din Anglia, sub indrumarea unuia dintre cei mai apreciati chefi romani, Chef Claudio Costea. Selgros Romania va acorda si premii in bani pentru primii trei clasati in finala, locul I beneficiind de un premiu de 10.000 lei.

Toti cei care sunt selectati sa participe in finala competitiei, vor fi invitati in emisiunea Arena Bucatarilor, difuzata pe PRO TV, alaturi de gazdele emisiunii, Liviu Preda, castigatorul editiei din 2015, si medicul nutritionist Mihaela Bilic.

Inscrierile pentru etapele preliminare au loc pe website-ul companiei la adresa http://www.selgros.ro/inscriere-arena-bucatarilor-2016 sau prin e-mail la arenabucatarilor@selgros.ro.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise