A aparut editia revizuita a „Hartii vinurilor romanesti”, un instrument util atat pentru profesionisti cat si pentru iubitorii de vinuri

Somelierul Sergiu Nedelea, fondatorul WineTaste, revine cu o a doua editie a „Hartii vinurilor romanești”, un original demers de promovare a culturii vinului in Romania si un instrument de lucru atat pentru profesionistii din industrie cat si pentru iubitorii de vinuri.

Actuala editie, aparuta la trei ani de la initierea proiectului, prezinta, intr-o grafica atragatoare, o informatie actualizata, disponibila in doua variante, atat in limba romana, cat si in limba engleza. Producatorii sunt marcati prin logo, iar arealele viticole in care acestia au plantatiile – prin numere explicate in legenda hartii. Mai mult, zonele in care se gasesc culturile de vita de vie sunt identificate cu trimitere specifica la soiurile de strugure plantate acolo. Pe verso, sunt prezentate cele mai reprezentative soiuri autohtone de struguri de vin, cu scurte descrieri.

In acest format, de 50/70 cm, pliabil, Harta vinurilor romanesti” este un instrument util atat de promovare a producatorilor autohtoni, cat si de comunicare a sectorului vitivinicol romanesc in raporturile cu partenerii straini.

„Harta vinurilor romanesti” face parte dintr-un proiect de comunicare mai amplu, initiat de catre somelierul Sergiu Nedelea, prin toate componentele conceptului WineTaste, cu sprijinul partenerului principal – Selgros.  

Cmentariile sunt închise