Alexandrion Grup isi extinde portofoliul cu Alexander Gin

Alexandrion Grup Romania a lansat un nou produs in portofoliul sau, Alexander Gin, produs si imbuteliat in fabrica proprie din comuna Bucov, arealul Dealu Mare, judetul Prahova.

“Ceea ce diferentiaza Alexander Gin de toate celelalte tipuri de gin este faptul ca fructele de ienupar si celelalte ingrediente sunt distilate in alcool de origine agricola. Astfel, aroma sa se obtine in mod direct, si nu prin adaugarea ulterioara a unor esente. Acesta este un produs la care am lucrat intens mai bine de un an de zile si in care ne-am pus toata priceperea si eforturile, astfel incat sa fie cu adevarat competitiv pe piata si sa poata intra rapid in preferintele consumatorilor”, a declarat Razvan Vasile, director comercial Alexandrion Grup Romania.

Alexander Gin, cu o concentratie alcoolica de 41,5% vol., va fi disponibil, incepand cu finalul lunii ianuarie, in toata tara, atat in circuitul de retail, cat si in reteaua Horeca. Prezentarea sa vine intr-o sticla de 700 de mililitri, de culoare inchisa, ce pastreaza integritatea lichidului, in cazul expunerii la lumina.

„Lansarea Alexander Gin continua demersurile Alexandrion Grup Romania de a-si extinde portofoliul de bauturi spirtoase cu produse noi, create integral in fabrica din judetul Prahova. Ca si in anii precedenti, si in 2016 focusul companiei va fi pe bauturile distilate din fructe”, precizeaza reprezentantii companiei.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise