Alexandrion Group deschide în 2023 hotelul Alexandrion Royal

Datorită unui proces complex de rebranding, hotelul New Montana din Sinaia va deveni Alexandrion Royal, reflectând astfel noul concept și marcând totodată apartenența sa la Grupul Alexandrion. Investițiile estimate în lucrările de renovare şi modernizare se vor ridica la aproximativ 17 milioane de euro, iar hotelul va include multiple facilități: 4 restaurante cu specific românesc, italienesc, japonez şi mediteraneean, baruri, zonă de lounge, SPA, baie turcească, saună, piscină, sală de sport şi salon de înfrumusețare.

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri spumante din România, singurul producător de whisky single malt din țară, anunță că va deschide hotelul său din Sinaia în 2023. Clasificat în categoria 4 stele, hotelul va avea un concept nou, modern, care va reflecta viziunea președintelui fondator al Grupului Alexandrion, dr. Nawaf Salameh şi istoricul grupului, oferind oaspeților o experiență unică, memorabilă. În 2020, grupul a demarat un proces amplu de renovare, constând în reconfigurarea spațiilor de cazare, mobilarea întregului hotel cu mobilier nou, modern şi dotarea cu aparatură de ultimă generație, precum şi extinderea facilităților de conferințe, divertisment şi îngrijire personală pentru turiști.

 

Un concept modern, care armonizează povestea Grupului Alexandrion cu multiculturalitatea: “Pe noi provocările aduse de pandemie nu ne-au speriat, pentru că am știut să le transformăm în oportunități. Înainte de pandemie, hotelul era rezervat integral cu 3 ani în avans, nu îl puteam închide pentru lucrări. Așa că, am profitat de această perioadă de pauză pentru industria Ospitalității şi am schimbat conceptul. Am făcut o renovarea completă, acum putem spune că este un nou hotel și oaspeții noștri vor fi surprinși plăcut de design şi de experiențele pe care le vor avea la Alexandrion Royal. Am adus aici multiculturalitatea, am îmbinat elemente de design, de mobilier şi materiale de cea mai bună calitate din mai multe țări.

Dar, cel mai important este faptul că Alexandrion Royal este un hotel care reprezintă grupul Alexandrion şi viziunea mea despre ceea ce înseamnă să oferi o experiență premium, memorabilă, oaspeților, astfel încât aceștia să îşi dorească să se întoarcă iar şi iar. Cei care ne vor vizita vor afla foarte uşor povestea noastră, începând chiar de la recepție” a spus Dr. Nawaf Salameh, Preşedinte Fondator Alexandrion Group.

Fiecare zonă a hotelului a fost gândită şi va fi realizată astfel încât să armonizeze, într-o manieră simplă şi elegantă, elemente din povestea grupului şi a președintelui său fondator. Oaspeții care vor dori să afle mai multe despre Dr. Nawaf Salameh vor putea citi povestea sa de viață şi vor putea descoperi momente cheie din parcursul său profesional la parter şi la mezzanin, acolo unde vor fi expuse aceste informații.

Cele 6 etaje vor avea denumiri care fac referire la entități din cadrul grupului sau la branduri de referință din portofoliile de băuturi spirtoase şi vinuri ale Grupului Alexandrion: Nawaf Salameh Family – parter,  Alexandrion Foundation – etajul 1, Saber Elyzia Antarktys – etajul 2, Alexandrion Brandy – etajul 3, Carpathian Single Malt – etajul 4, Brâncoveanu – etajul 5, Rhein – etajul 6.

Hotelul Alexandrion Royal va beneficia de o reconfigurare a facilităților de cazare, aliniate cu creșterea standardelor de calitate și va dispune de 167 de spații de cazare: camere şi apartamente.

 

“Am adus mobilă, covoare, parchet, faianță şi multe alte materiale şi elemente de decor din toată lumea, din Brazilia, Grecia, Spania, Italia sau Ungaria, pentru că ne-am dorit să avem cea mai bună calitate şi un design interior modern, elegant, dar şi cald, să-i facem pe oameni să se simtă ca acasă, dar, în acelaşi timp să simtă că îşi fac cadou câteva zile de răsfăţ, într-un spaţiu rafinat” a completat Dr. Nawaf Salameh.

În cele 4 restaurante ale hotelului, oaspeții vor putea savura o varietate de preparate culinare sofisticate din bucătăriile românească, italienească, mediteraneeană şi japoneză, complimentate de băuturi spirtoase şi vinuri din portofoliul Alexandrion Group, printre care se vor număra primul whisky single malt din România, Carpathian Single Malt, Brâncoveanu Vinars, lichiorurile  Saber Elyzia şi spumantul Rhein Extra. Atmosfera va fi întreținută şi de momente de live entertainment. Cei care vor vizita hotelul Alexandrion Royal se vor putea relaxa şi bucura de clipe frumoase în compania prietenilor şi a familiei în barurile din interiorul şi exteriorul hotelului.

“E important să ai condiții de cazare foarte bune într-un hotel, dar, la fel de important sau, aș spune şi mai important, pentru o experiență extraordinară, este să ai opțiuni variate şi de bună calitate pentru relaxare şi entertainment. Atmosfera pe care o vom crea în restaurantele şi barurile noastre va fi autentică pentru că am adus elemente chiar din țările respective. Spre exemplu, vom avea ingrediente şi veselă chiar din Japonia la restaurantul Benihana. Chefii au foarte multă experiență şi sunt specializați în bucătăriile specifice fiecărui restaurant, știu toate secretele culinare. O revelație pentru oaspeți va fi şi restaurantul italienesc Del Chiaro, care va purta numele secretarului domnitorului Constantin Brâncoveanu, în linie cu conceptul hotelului. Sunt multe surprize pe care oaspeții noştri le vor descoperi treptat, după ce hotelul va fi deschis” a adăugat Dr. Nawaf Salameh.

Piscina şi zona de SPA a hotelului Alexandrion Royal vor fi, de asemenea, renovate cu ajutorul unor experți din străinătate, iar Alexandrion Group va adăuga la facilitățile oferite de hotel o baie turcească, o saună şi un salon de înfrumusețare. Hotelul dispune şi de sală de sport pentru cei care îşi doresc să se mențină în formă şi atunci când călătoresc, dar şi pentru localnici.

Spațiul dedicat conferințelor şi evenimentelor va fi reconfigurat şi va include 3 săli denumite după brandurile Carpathian Single Malt, Brâncoveanu Vinars şi Rhein Extra. Cea mai mare dintre ele va putea acomoda până la 300 de persoane şi va putea fi amenajată atât pentru conferințe şi evenimente corporate, cât şi pentru evenimente private.

“Eu mi-am dorit din start să le ofer oaspeților noștri mult mai mult decât un hotel obişnuit şi să fac o legătură între hotel şi afacerile grupului. De mulți ani noi organizăm degustări de vin şi tururi ghidate la crama noastră din regiunea Dealu Mare unde producem vinuri premiate la cele mai mari competiții internaționale şi la Pivnițele Rhein & CIE 1892 de la Azuga, cu o tradiție extraordinară, unde se produce cel mai vechi vin spumant din România. Ambele se află în aceeași regiune în care se află hotelul nostru, așa că vom organiza astfel de tururi şi pentru oaspeții hotelului”, a concluzionat dr. Nawaf Salameh.

Hotelul Alexandrion Royal are aproximativ 200 de angajați cu experiență bogată în industria ospitalității, care provin din mai multe ţări, precum Egipt, Grecia, Indonezia şi România. Operațiunile hotelului şi cele ale Pivniţelor Rhein & CIE Azuga 1892 sunt coordonate de către directorul general Tarek Victor Guirgis, iar segmentul de Food & Beverages al grupului este coordonat de Ilie Rîşnoveanu.

 

Cmentariile sunt închise