Alexandrion Group aduce in Romania vinurile premium si prosecco marca Bottega Spa

Alexandrion Group a anuntat recent incheierea unui parteneriat strategic cu casa Bottega SpA, tradus prin preluarea in portofoliu a unei liste variate de produse premium: prosecco, spumante, vinuri, lichioruri, grappa, limoncino.

Produsele vor fi distribuite in mai multe canale, in raport cu profilul de consumator al clientilor Alexandrion Group – Horeca, modern trade si traditional trade, cu focus pe ocaziile de consum. Pentru produsele care cer o distributie selectiva – Bottega Gold si Gold Rose se vor distribui in canalul Horeca si numai pentru locatii premium si super premium.

„Alexandrion Group este un importator selectiv si de aceea ne concentram pe parteneriate strategice. Prin colaborarea cu Bottega SpA facem primul pas dintr-un plan mai amplu si incepem prin a oferi produse de o excelenta calitate, asa cum consideram ca merita consumatorii nostri. Toate partneriatele noastre de pana acum au fost gandite la nivel strategic si global si am inceput prin a importa selectiv produse pentru piata din Romania. Alexandrion Group are deja parteneriate strategice cunoscute cu William Grant & Sons, Marie Brizard, Camus, Synergy, Fratelli Branca,Piper-Heidsieck”, a declarat Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group.

Pe langa vinurile spumante si prosecco, Alexandrion Group a preluat in portofoliul sau si vinuri de foarte buna calitate, cum este Brunello di Montalcino, destinat mai ales canalului Horeca. Vinurile se vor putea achizitiona si din magazinele specializate pe acest segment.

”Alexandrion Group marcheaza debutul unei relatii comerciale care ne onoreaza. Faptul ca am luat decizia de a colabora cu Bottega SpA, confirma faptul ca suntem o companie importanta si vizibila, care poate oferi unui partener suportul comercial pe care si-l doreste pentru produsele sale. Faptul ca intre noi exista afinitati si armonie in comunicarea interpersonala este doar un bonus pentru ca relatia noastra sa aduca beneficii ambelor parti. Practic, am mai adus un produs excelent in baza unui parteneriat strategic, in calitate de importatori selectivi si suntem convinsi ca va fi pe placul consumatorilor din Romania”, a declarat la randul sau Razvan Vasile, Director Comercial Alexandrion Group.

Cmentariile sunt închise