Al treilea restaurant Taco Bell s-a deschis in ParkLake Shopping Center

Lantul fast-food cu specific mexicanTaco Bell a deschis recent un al treilea restaurant pe plan local, in centrul comercial ParkLake din Capitala. Noua unitate are o suprafata de 225 de metri patrati si este rezultatul unei investitii de 400.000 de euro.

Situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake Shopping Center din Bucuresti, urmeaza design-ul Global Explorer, care le ofera fanilor 54 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating.

„Raspunsul fanilor romani la deschiderea primelor doua restaurante Taco Bell a fost extraordinar, asadar ne bucuram ca, acum, le putem oferi inca o optiune pentru momentele in care isi doresc sa savureze produsele cu gust unic, de inspiratie mexicana. Mai mult, numeroasele mesaje si feedback-uri primite de la fanii din intreaga tara ne motiveaza sa continuam extinderea, prin deschiderea de noi locatii, atat in capitala, cat si in alte orase din Romania – primul dintre acestea, in curand, in Constanta”, a spus Mark Hilton, CEO Sphera Group.   

Deschiderea restaurantului Taco Bell din ParkLake Shopping Center a creat si 30 de locuri de munca.

Taco Bell Corp., subsidiara a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM), detine in prezent peste 360 de restaurante in 27 de tari din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internationala a brandului vizeaza 1.000 de locatii pana in 2022. In Romania, brandul este operat in sistem de  masterfranciza de Sphera Franchise Group S.A.

Cmentariile sunt închise