Al treilea magazin French Revolution în clădirea THE BRIDGE 3

La parterul clădirii THE BRIDGE 3 se deschide cea de-a treia locație French Revolution – companie românească specializată exclusiv în producerea de ecleruri. Spațiul de vânzare din THE BRIDGE 3 se alătură celorlalte două locații French Revolution situate lângă Ateneul Român, respectiv Piața Victoriei.

Deschiderea celui de-al treilea magazin French Revolution este un pas firesc în strategia de dezvoltare a companiei”, declară George Panaitescu, co-fondator și acționar French Revolution. „Spațiul de la parterul clădirii THE BRIDGE 3 ne oferă toate facilitățile dorite, zona este în plină dezvoltare și suntem bucuroși să putem contribui la crearea micro-universului dezvoltat de Forte Partners.”

Închirierea spațiului către French Revolution se înscrie în strategia Forte Partners de a dezvolta clădiri de birouri care pun în prim-plan angajații care lucrează în ele, printr-o atenție deosebită acordată arhitecturii, funcționalității și eficienței energetice.

Prezența French Revolution în THE BRIDGE 3 completează mixul de servicii și facilități oferite angajaților care lucrează în proiectul office”, declară Elena Tecuță, Leasing Manager Forte Partners. „În toate proiectele noastre, punem în prim-plan angajații care lucrează acolo. De aceea, fiecare clădire Forte Partners este un micro-univers, în care adresăm mai multe nevoi. Atât spațiile propriu-zise de birouri, cât și spațiile comune pentru angajați – de la spații verzi, la zonele de relaxare, cantine – sunt gândite și realizate pentru a îndeplini aceste deziderate, alături de aspecte precum calitatea aerului sau a modului în care este utilizată lumina naturală.”

Forte Partners continuă să dezvolte THE BRIDGE 3 și să se ocupe de închirierea spațiilor de birouri, după ce, în august 2018, a semnat vânzarea integrală a proiectului de birouri de 80.000 metri pătrați închiriabili către grupul Dedeman, consemnând cea mai importantă tranzacție de real estate din 2018. Prima fază a fost închiriată integral către chiriași precum BCR și IBM. A doua fază este închiriată 100% si predată chiriașilor, printre care se numără companii precum UPC, Schlumberger și Medicover. A treia fază este închiriată în proporție de 80%.

Primele două faze ale proiectului THE BRIDGE au primit certificarea LEED* Platinum, iar faza a treia tinteste o clasificare LEED Gold (*Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) este sistemul de certificare a construcţiilor sustenabile bazat pe criterii ca eficienţa energetică, reducerea consumului de apă, a emisiilor de dioxid de carbon, îmbunătăţirea calităţii aerului în interiorul clădirilor, şi economia de resurse în general).

French Revolution este o companie românescă specializată în producerea de ecleruri. Compania a fost fondată la sfârșitul anului 2013, iar în prezent are propriul spațiu de producție situat în București și două locații de vânzare a produselor. Prima locație a fost deschisă în 2014 și se află în zona Ateneul Român, iar cea de a doua  a fost deschisă în 2017 și se află în Piața Victoriei. În prezent, French Revolution are 18 sortimente de ecleruri în colecție permanentă și 10 sortimente de ecleruri în colecție specială, dedicate evenimentelor de peste an. Compania a primit recent premiul întâi la categoria ”Cea mai bună  patiserie / cofetărie / brutărie” din cadrul evenimentului Horeca Awards.

Cmentariile sunt închise