Al doilea hotel sub brandul ibis Styles din Bucuresti se va deschide anul viitor, langa Aeroportul International Henri Coanda

Orbis Hotel Group, partener strategic al grupului AccorHotels, a anuntat semnarea unui acord de management pentru un hotel ibis Styles la Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti cu partenerul si investitorul sau, Liwa Properties SRL, o filiala a ABS Holdings. Hotelul nou construit va avea 85 de camere, bar, restaurant si parcare proprie. Hotelul, care va fi cel mai apropiat de aeroport, este programat sa fie deschis in primul semestru din 2019.

Primul hotel sub brandul ibis Styles din Capitala s-a deschis la inceputul lunii august a.c. pe strada Capitan Alexandru Serbanescu nr. 27. ibis Styles Bucharest Erbas este operat de Orbis Hotel Group si are 80 de camere.

„Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est cu 127 de hoteluri si unicul licentiator al tuturor marcilor AccorHotels din regiune. In conformitate cu strategia noastra, extindem in mod dinamic reteaua de hoteluri din regiune, sub brandurile AccorHotels, in principal prin parteneriate cu investitori puternici si de incredere. Capitala Romaniei este o piata-cheie pentru noi,  pe care ne angajam o dezvoltam in continuare. Sunt convins ca hotelul ibis Styles Bucharest Airport, dezvoltat in parteneriat cu Liwa Properties S.R.L. va consolida si mai mult imaginea internationala a orasului, intrucat va oferi oaspetilor o noua experienta hoteliera”, a declarat Gilles Clavie, presedinte si CEO al Orbis.

Fondatorul si Presedintele ABS Holdings este Ms Seicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan, care detine mai multe investitii in hoteluri si companii aeriene.

ibis Styles este marca economica a AccorHotels, ce ofera experiente unice, intr-o multitudine de stiluri. Ibis Styles cuprinde peste 420 de hoteluri in 45 de tari.

Cmentariile sunt închise