Al 24-lea Subway s-a deschis in Mega Mall

Lantul american Subway a deschis un nou restaurant in Bucuresti, in centrul comercial recent inaugurat, Mega Mall. Acesta este al 24-lea restaurant Subway din Romania.

Restaurantul este situat in zona de food court a spatiului comercial, iar numele francizatului este Liviu Mirea. Noua locatie va avea pentru inceput o echipa de 6 angajati si va functiona intr-un spatiu cu o suprafata de 43 mp.

„Deschiderea unui nou restaurant Subway in Mega Mall este inca o dovada a faptului ca Subway vrea sa fie cat mai aproape de clientii sai, acum si in cel mai recent deschis centru comercial. Gama larga de sandwich-uri si optiuni alimentare sanatoase, mereu proaspete si delicioase, sunt de acum disponibile intr-un nou spatiu – Subway  Mega Mall.  Aceasta deschidere este un o componenta importanta a politicii noastre de extindere si reflecta faptul ca 2015 este un an important in consolidarea retelei Subway in Romania”, a declarat Rumen Radev, Subway Development Agent.

Noua locatie a fost creata pentru a reflecta designul Toscany, aducand mai aproape de clienti ideea de timp petrecut in aer liber. Avand o atmosfera prietenoasa si relaxanta, acest spatiu este o combinatie intre un restaurant Subway tipic si localurile pitoresti italiene.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise