Accor și Grupul BALFIN stabilesc un parteneriat pentru deschiderea primului complex de tip boutique MGallery de pe Riviera Albaneză

Accor, grup mondial lider în domeniul ospitalității și Green Coast Hotel Sh.p.k. anunță cooperarea pentru dezvoltarea primului hotel MGallery din Albania. Hotelul de 112 camere situat în Palasa va întâmpina primii oaspeți în aprilie 2024 și va marca o etapă importantă pentru industria turistică albaneză.

Ambiția Accor de a-și consolida portofoliul în sud-estul Europei merge un pas mai departe și grupul introduce încă un brand pe una dintre piețele sale regionale. Accor a semnat un acord de franciză cu Green Coast Hotel LLC, parte a Balfin Group, cel mai important grup de investiții din Albania și din Balcani. Proiectul va constitui un punct de cotitură în industria turismului din Albania și va înscrie Albania pe harta turismului internațional. Un hotel unic de tip boutique MGallery, primul pe țărmurile ioniene ale Mediteranei, va oferi 112 camere și apartamente de lux pline de tradiție locală combinate cu modernitate și design contemporan. Barul și restaurantul, SPA-ul distinctiv și plaja privată vor crea o destinație exclusivistă de tip boutique pentru toți oaspeții. 

Albania este o bijuterie ascunsă în regiunea Balcanilor, cu destinații uimitoare, pitorești, un adevărat loc pentru starea de bine. Prin urmare, suntem bucuroși să aducem mai multe mărci Accor în țară, cu dorința ca tot mai mulți turiști să-i descopere gloria. MGallery Boutique Collection oferă un punct de plecare remarcabil pentru introducerea culturii, tradiției și istoriei locale într-o ambianță rafinată. Credem că primul resort MGallery din Albania va câștiga inima oaspeților săi datorită atmosferei sale și locației sale ideale de vacanță – spune Dilek Sezer, Development Director – South Eastern Europe Accor. 

Green Coast MGallery va oferi oaspeților un restaurant concept cu zonă pentru micul dejun, bar în holul destinației, club lounge exclusivist și club VIP. Hotelul va avea, de asemenea, oferte pentru banchete și reuniuni în săli de conferințe spațioase și aerisite, spații flexibile la plajă, piscină și terase. Oaspeții vor beneficia de caracteristici speciale, cum ar fi acoperișuri verzi, logii private și plajă privată. Hotelul își propune să devină o nouă destinație internațională care oferă cultură și artă, istorie și experiențe.

Acest acord anticipează un pas mare înainte pentru industria turismului din Albania. În sfârșit, concurăm ca destinație premium în Mediterana prin Green Coast Resort & Residences, care va fi acum completat cu o bijuterie strălucitoare. Noi, ca parte a grupului BALFIN, suntem mândri de eforturile noastre care contribuie la promovarea industriei turistice și a economiei Albaniei în general – spune Ardiana Sokoli, Real Estate Vice President, BALFIN Group.

Compania care se ocupă de proiectarea conceptului hotelului este un studio de arhitectură prestigios din Belgia. Se așteaptă ca hotelul să înceapă construcțiile în ultimul trimestru al anului 2021. Albania a fost vizitată de peste 8 milioane de turiști în ultimii doi ani, iar țara prezintă o cerere ridicată pentru servicii de cazare de calitate și premium.

MGallery Hotel Collection cuprinde hoteluri de tip boutique, fiecare cu un design original și povești unice. Fiecare destinație oferă o experiență excepțională, inspirată de esența locală și creează Momente Memorabile ce se transformă în amintiri pe viață. În prezent, MGallery cuprinde peste 100 de hoteluri tip boutique, care permit oaspeților să descopere peste 30 de destinații din întreaga lume. Amplasate în centrul orașelor, de-a lungul malului mării, în mijlocul naturii sau în locuri cu peisaje extraordinare, hotelurile din MGallery Collection invită fiecare oaspete să exploreze lumea în toată frumusețea ei.

Cmentariile sunt închise