Înapoi în copilărie cu autenticele Gusturi ale Bunicii

Industria ospitalității este de multe ori supusă unor presiuni de a veni în întâmpinarea așteptărilor oaspeților prin experiențe familiare. Acest lucru se realizează de obicei prin iscusința chefilor de a reda cu ajutorul unor ingrediente de calitate, preparate care evocă amintiri. Asta nu înseamnă că suntem mai speciali, dacă am locui în Franța am căuta să regăsim acel ceva nedefinit căruia i-am zice saveurs de grand-mère, la fel cum italianul își aduce aminte de gusti della nonna. Din preocupare continuă pentru cei care își doresc deopotrivă autenticul și familiarul livrat prin mijloace moderne, a apărut Gusturile Bunicii – companie de distribuție de fructe și legume proaspete.

Denumirea aleasă vine de la faptul că și-au făcut o promisiune de a degusta, de a testa tot ceea ce apoi merge către clienți. Fiecare adult păstrează în suflet acea referință a bunicii care orice gătea ieșea plin de savoare; iar ceea nu știam atunci era că, în bună parte, se datora legumelor și verdețurilor ce proveneau din propria gospodărie.

Gusturile Bunicii și-a propus încă de la înființare să constituie o prezență semnificativă pe piața de distribuție Horeca în țara noastră. Acest lucru se realizează prin eforturi susținute de a păstra legătura cu chefi bucătari, încercând să le fie parteneri în realizarea de preparate care la rândul lor evocă gusturi de demult. Desigur că în aceste condiții primează atenția cu care tratează fiecare comandă în parte, iar pentru tot ce se poate produce în România au dezvoltat parteneriate cu fermieri locali.

Deoarece o întreagă industrie a avut de suferit de pe urma pandemiei, o adaptare la noile cerințe era necesară. Gusturile Bunicii a intuit că în aceste condiții, restaurantele în special aveau nevoie de un partener care să livreze în continuare, o “salvare” pentru a menține neîntreruptă activitatea, chiar dacă la nivel redus. Astfel, a apărut HORECA AMBULANCE, care la nivel de bază înseamnă fructe și legume proaspete livrate zilnic unităților partenere la preț de achiție care să acopere costurile logistice. Este o dovadă firească de a demonstra solidaritatea și unitatea cu ajutorul căreia operatorii vor trece peste dificultățile acestei perioade.

Horeca Insight sprijină inițiativele companiilor care au demonstrate inventivitate și capacitate de adaptare pentru a susține diverse segmente ale industriei. Salutăm aceste demersuri prin comunicare eficientă și transparentă. Gusturile Bunicii se angajează să sprijine restaurantele cu legume și fructe proaspete la prețuri reduse pentru a menține neîntrerupt fluxul de producție și ca acestea să fie transformate în preparate îndrăgite, exact ca la bunici acasă.

Cmentariile sunt închise