Ursus Breweries inaugureaza, pentru al doilea an consecutiv, Riviera Peroni al Café del Mar

Ursus Breweries a deschis recent, pentru al doilea an consecutiv, Riviera Peroni al Café del Mar, un spatiu in care cultura Italiei va fi celebrata pe tot parcursul verii. In cadrul Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia vor fi organizate si o serie de evenimente pline de rafinament astfel incat toti cei care ii trec pragul sa se poata bucura de o experinta autentica italiana.

Vizitatorii Riviera Peroni vor putea gusta in exclusivitate Peroni Ambra, o bere speciala cu o reteta unica. O bautura de tip aperitiv, delicioasa, care imbina prospetimea si gustul racoritor Peroni Nastro Azzurro cu Chinotto – un citric rar, autentic italian, cultivat si recoltat in regiunea Liguria din Nord-Vestul Italiei. Peroni Ambra este o bere echilibrata si aromata, cu o usoara tenta amaruie, care se serveste cu gheata si coaja de portocala.

Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia este deja un punct de reper pentru toti consumatorii care doresc sa descopere variatele gusturi ale Italiei, mancare, bautura, experiente. In plus, dupa feedback-ul pozitiv primit la Casa di Peroni, anul acesta dorim sa oferim tuturor celor care isi petrec vacanta la mare posibilitatea de a degusta Peroni Ambra, o bautura aperitiv, potrivita pentru o zi calduroasa de vara, cu un ritual de servire deosebit ce pune in evidenta gustul special”, a declarat Bogdan Jianu, Brand Manager Ursus Breweries.

Un element ce nu va lipsi in serile de vara in stil italian este Peroni Piccola, faimoasa sticla-bijuterie, care va fi savurata la cele mai efervescente petreceri de la Riviera Peroni.

Pentru a completa experienta italiana la malul marii, Peroni Nastro Azzurro si Café del Mar Mamaia invita pasionatii de muzica live sa se bucure la fiecare doua saptamani de Una Notte Italiana, alaturi de artistii italieni Giorgio Ciabatoni si Don Miché.

Ne bucuram sa inauguram si in aceasta vara Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia, alaturi de Peroni Nastro Azzurro. Am pregatit pentru vizitatorii nostri un calendar divers de evenimente ce le vor oferi o experienta autentica la malul marii, de la seri relaxante cu muzica italiana live si jazz la petreceri tematice in fiecare saptamana si zile de odihna pe plaja, alaturi de un Peroni Nastro Azzurro rece”, a spus, la randul sau, Adrian Dinu, Manager Café del Mar Mamaia.

Calendarul evenimentelor gazduite de catre Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia vor fi comunicate pe site-ul si pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro, precum si pe pagina de Facebook Café del Mar Mamaia.

Se va derula si un concurs online, pe peroniitaly.ro, prin care participantii pot castiga, prin tragere la sorti, o croaziera pentru doua persoane la Marea Mediterana sau saptamanal, weekenduri pentru doua persoane la Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia. In plus, incepand cu 20 iulie si pana la finalul verii, vizitatorii au sansa sa participe la o serie de concursuri pe plaja prin care, la achizitia produselor Peroni Nastro Azzurro (Piccola, Ambra sau draught) pot castiga accesorii ideale pentru o vacanta la mare.

Birra Peroni a demarat productia de bere in 1846, iar Nastro Azzurro a aparut la inceputul anilor ‘60 in Roma, Italia, fiind lansata la nivel mondial in anul 2005. In Romania, Peroni Nastro Azzurro este o marca din portofoliul Ursus Breweries, o bere blonda super-premium, cu gust proaspat si efervescent, disponibila imbuteliata (500ml, 330ml si 250ml) si draught.

Cmentariile sunt închise