Ana Hotels a inaugurat oficial spa-ul Essenza, care va fi condus de un roman ce a lucrat aproape 20 de ani in hoteluri de lux din Orientul Mijlociu

Ana Hotels a inaugurat oficial, sapatamana trecuta, spa-ul Essenza – Pure Wellness din cadrul Crowne Plaza Bucharest Hotel, o investitie de aproximativ 2 milioane de euro. La conducerea Essenza se afla Niculae Vasile, un coordonator de wellnes, recreation, fitness, leisure si wellbeing cu o experienta de peste 20 ani de conducere in industria de profil si dobandita in Romania, Qatar, Dubai, Abu Dhabi, Muscat si nu numai.

„Noul spa are la baza un design-concept al consultantului Helena Coulon si o filosofie despre renasterea activa inspirata de consultantul SPA Oana Manole: axat pe tehnica si finisaje de cel mai inalt nivel, atmosfera calda inconjurata de zonele verzi din jurul centrului face apel la virtutile vechilor arte vindecatoare, la eternele binefaceri ale ceaiului si la luxul francez. Terapiile SPA se bazeaza pe ritualuri ale culturilor stravechi, combina efectele antioxidante ale ceaiului si ale apei minerale, iar produsele Thémaé, o premiera pentru Romania, sunt create exclusiv cu apa naturala pentru a maximiza efectul fiecarui compus de ceai”, au precizat oficialii Ana Hotels.

 

 

 

 

 

 

 

 

Centrul este extins pe trei niveluri are aproape 1.000 de mp finisati cu piatra naturala, ceramica, piele, cupru, lemn si sticla dipsune de piscina interioara, studiou de yoga/pilates/dansuri, jacuzzi-ul in gradina, sala de fitness utilata Technogym, sali de tratamente exclusiviste, zona de saune, hamam si masaje umede, precum si paturi de apa – in sala de relaxare. O premiera pe piata hoteliera locala o reprezinta capsulele de plutire si destindere totala prin imersiune completa in apa sarata.

 

Cu ocazia deschiderii sunt disponibile doua promotii foarte speciale: -20% discount la toate tipurile de abonament, precum si o oferta de grup 10+1: la 10 abonamente cumparate, se primesc 11.

Cmentariile sunt închise