Alexandrion Grup Romania da startul proiectului “Serile Brancoveanu”

Alexandrion Grup Romania lanseaza proiectului “Serile Brancoveanu”, al carui concept propune o succesiune inedita de subiecte economice si financiare, urmate de momente artistice si sesiuni de degustare a vinarsului Brancoveanu.

Primul astfel de eveniment a fost organizat la Ploiesti, în incinta Muzeului de Arta, cladire inscrisa pe lista monumentelor istorice ce poarta amprenta arhitectilor romani si straini din ultimul sfert al secolului al XIX-lea. Evenimentele ce vor urma si in alte orase ale tarii vor fi organizate, de asemenea, in cladiri reprezentative pentru cultura si istoria Romaniei – muzee de arta, palate, conace, vechi case boieresti etc.

“Nu intamplator am pornit acest proiect la Ploiesti, in judetul Prahova, locul pe care il numim cu drag ”acasa” pentru ca aici, in Prahova, mai exact, în comuna Bucov, se afla Distileriile Alexandrion, locul in care iau nastere produsele noastre. Suntem, deci, legati intr-un mod aparte de acest judet si ne-am bucurat sa fim alaturi de partenerii nostri în aceasta seara speciala”, a declarat Nawaf Salameh, fondatorul si presedintele Alexandrion Grup Romania.

Peste 100 de persoane au participat la eveniment, iar invitatul special al serii a fost George Georgakopoulos, Presedintele Executiv Bancpost. Seara a fost completata de un moment artistic asigurat de sopranele Irina Baiant si Oana Andra, soliste la Opera Romana, acompaniate de profesorul Alexandru Petrovici si s-a incheiat cu o degustare a vinarsului Brancoveanu, sustinut de Liviu Grigorica brand ambassador Brancoveanu.

Alexandrion Grup a fost infiintat in 1994, iar portofoliul sau cuprinde toate categoriile de bauturi spirtoase, inclusiv bauturi traditionale romanesti, cum ar fi: Alexandrion 5* si 7*, Cava D’Oro, Vodka Alexander si Vodka Kreskova, faimosul vinars Brancoveanu XO, VS si VSOP, afinata, visinata si caisata Saber Premium, Saber Fructe de Padure samd.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise