Evolution – Academia Profesionistilor din Industria Ospitalitatii va avea loc in luna iulie

Top Hospitality si Inside Coach Academy organizeaza in perioada 9-10 iulie editia 2015 a Evolution – Academia Profesionistilor din Industria Ospitalitatii.

“Evolution vine sa raspunda cererii tot mai accentuate de Resurse de Perfectionare si Invatare Continua necesare antreprenorilor, managerilor si profesionistilor din industria HoReCa. Scoala de Vara a Evolution 2015 se desfasoara pe durata a 2 zile, in 9 si 10 Iulie, la Bucuresti. Acest prim eveniment din 2015 al Evolution este un absolut must-go pentru orice antreprenor, manager sau viitor manager de marketing si comunicare al unei afaceri din ospitalitate”, anunta organizatorii.

Prima zi este dedicata Conferintei si subiectelor din sfera planului de marketing digital specific unei afaceri HoReCa, branding-ului si pozitionarii, a mixului de marketing si care vor fi abordate explicit, clar si practice atat in cadrul prelegerilor cat si al discutiilor cu paneluri formate din personalitati ale industriei. A doua zi este rezervata Workshop-urilor, zi in care vor fi exersate practice si detaliate notiunile discutate in prima zi a Conferintei.
Programul complet, detaliile desfasurarii sau inscrierii, precum si cele referitoare la tutorii si speaker-ii Evolution sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului www.horecacoach.ro si pagina de facebook https://goo.gl/VQqxQ4.

Evolution este un proiect realizat in comun de Top Hospitality si Inside Coach Academy. Top Hospitality (www.tophospitality.ro ) este cel mai insemnata comunitate si cea mai activa platforma de sharing infomational & resurse dedicate industriei ospitalitatii si cel mai activ actor in networking-ul profesional al industriei: 25 de editii deja organizate ale Intalnirilor de Networking.
Inside Coach Academy (www.insidecoach.ro) cea mai valoroasa resura de invatare continua si perfectionare in management, marketing si comunicare destina sprijinirii si evolutiei antreprenorilor si profesionistilor la inceputul carierei. La ICA sunt organizate de 3 sesiuni anuale ale singurelor cursuri aprofundate de marketing si comunicare dedicate specific industriei ospitalitatii.

Cmentariile sunt închise