Subway intra in Brasov

Reteaua tip QSR Subway a deschis recent un nou restaurant, in zona de food court a centrului comercial Coresi Shopping Resort din Brasov.

Proprietarul francizei este un antreprenor in varsta de doar 23 de ani, ce a studiat in Marea Britanie, perioada in care a descoperit modelul de business Subway. Noua locatie are o echipa formata din 15 angajati.

Noul restaurant este al 24-lea Subway de pe piata romaneasca, iar Brasovul este al 3-lea oras adaugat pe harta retelei in 2015, pe langa cele din Oradea si Alba Iulia.

„Suntem foarte incantati de deschiderea restaurantului din Brasov. Aceasta initiativa a unui tanar antreprenor ne asigura de intregul sau angajament si suntem convinsi ca aceasta deschidere va marca inca un succes pentru Subway in 2015. Estimam ca 2015 va fi un an foarte important pentru expansiunea si consolidarea retelei Subway in Romania. Acest ritm de expansiune se datoreaza faptului ca ramanem fideli misiunii noastre de a oferi o larga varietate de sandwich-uri mereu proaspete si delicioase”, a afirmat Fabiola Rios de Gallegos, Marketing Manager Subway CEE si zona Mediteraneana.

Anul acesta Subway sarbatoreste 50 de ani de existenta la nivel mondial. Astazi, exista peste 43.579 restaurante la nivel global.In Romania sunt 24 de restaurante in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Suceava, Sibiu, Oradea, Alba Iulia si Brasov.

 

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise