Resto Aperto, un nou brand in “portofoliul” lui Dan Isai, fondatorul Salad Box

Dan Isai, care mai detine, impreuna cu diversi parteneri de business, Salad Box, Pep & Pepper, Narcoffee Roasters, continua sa-si extinda portofoliul de afaceri in Horeca cu un nou brand, restaurantul Aperto.

Noul restaurant are specific italienesc si a fost deschis spre finalul lunii iulie in incinta Bucuresti Mall Vitan, urmand ca pe viitor sa isi dezvolte o retea proprie.

Restaurantul are o suprafata de 1.200 metri patrati si dispune si de un loc de joaca, targetand astfel si familiile cu copii.

Caracteristica principala a noului concept o reprezinta cele cinci bucatarii deschise, fiecare cu specificul ei – pizza, grill, pasta, pasta fresca si gelato, care permit clientilor posibilitatea de a vedea cum este pregatit fiecare preparat.

La acestea se adauga barul si Academia Aperto, dotata si ea cu o bucatarie proprie, avand o capacitate de 24 de persoane. Aici se vor desfasura evenimente speciale tip degustari private, culinary demonstrations si workshop-uri de gatit.

Meniul este divers, de la zeci de tipuri de paste, pizza, peste, carne, deserturi, gelato, la care se adauga o colectie de vinuri atent selectionate, precum si o serie de cocktailuri si bauturi ale casei, de la cele clasice internationale si italiene pana la unele recent inventate.

“Peste 40 de feluri de paste sunt pregatite zilnic de bucatari si expuse in restaurant, o mare varietate de pizza, numeroase tipuri de peste de mare, o oferta impresionanta de fructe de mare, dar si faimoasa gelato, pregatita sub ochii clientilor”, spun reprezentantii restaurantului.

Design-ul noii locatii este creatia arhitectilor de la Pick Two Studio.

Cmentariile sunt închise